Fotografie 1 Samsung Galaxy A32

Plonjează-te în lumea emoțiilor strălucitoare

Bucurați-vă de culori vibrante și imagini vii pe ecranul Infinity-U FHD+ de 6,4 inchi cu până la 800 de nits de luminozitate și Eye Comfort Shield. Defilarea ultra-line oferă o defilare confortabilă a imaginii și un control precis în aplicații.

Foto 2 Samsung Galaxy A32

Aspect premium

Samsung Galaxy A32 este găzduit într-un design elegant și subțire, care se simte grozav în mână. Panoul din spate cu o textură strălucitoare, aranjarea neobișnuită a camerei, colțurile rotunjite și formele netede conferă smartphone-ului un aspect elegant și elegant. Alege dintre trei culori disponibile: negru, lavandă sau albastru.

Foto 3 Samsung Galaxy A32
Foto 4 Samsung Galaxy A32

Patru camere pentru fotografii impresionante

Realizați fotografii uimitoare, de calitate profesională, cu configurarea camerei cu patru camere a Samsung Galaxy A32. Modulul principal de 64 MP asigură fotografii clare și luminoase chiar și în condiții de lumină slabă. Utilizați camera de 8 MP cu un obiectiv ultra-larg pentru a realiza o fotografie panoramică. Realizați portrete bokeh uimitoare cu senzorul de adâncime de 5 MP sau capturați fotografii detaliate ale obiectelor minuscule cu camera Macro de 5 MP.

Extindeți granițele percepției

Surprindeți frumusețea lumii din jurul vostru cu camera Ultra Wide de 123 de grade de 8 MP, surprindeți peisaje uimitoare și fotografii panoramice cu o simplă apăsare a butonului declanșator.

Foto 5 Samsung Galaxy A32
Foto 6 Samsung Galaxy A32

Fotografii macro cu efect bokeh

Faceți fotografii clare și detaliate ale obiectelor mici, utilizați bokeh-ul digital pentru a evidenția delicat subiectul principal.

Emoții selfie

Obțineți selfie-uri perfecte pe care doriți să le împărtășiți cu prietenii dvs. Camera frontală de 20 MP a Samsung Galaxy A32 cu efect bokeh vă pune în centrul oricărei fotografii, estompând artistic fundalul.

Foto 7 Samsung Galaxy A32

Senzor de adâncime pentru fotografii profesionale

Camera cu adâncime de 5 MP ajustează nivelul de claritate înainte și după fotografiere, ajutându-vă să faceți fotografii grozave cu un zgomot de fundal minim.

Foto 8 Samsung Galaxy A52

Chiar mai multă comunicare

Samsung Galaxy A32 vă va permite să rămâneți în contact până la două zile: faceți fotografii, conversați, vizionați videoclipuri, ascultați muzică, jucați jocuri - acest lucru și multe altele vă sunt disponibile pentru mai multe ore la rând. Bateria de 5000 mAh și sistemul inteligent de gestionare a energiei optimizează performanța smartphone-ului și prelungesc durata de viață a bateriei. Funcția de încărcare rapidă de 15 W vă va ajuta să umpleți rapid golul de încărcare.

Foto 9 Samsung Galaxy A32
Foto 10 Samsung Galaxy A32

Doar Samsung Galaxy

Pentru a debloca Samsung Galaxy A32, tot ce aveți nevoie este o atingere. Scanerul de amprentă de înaltă sensibilitate și caracteristica de identificare biometrică Samsung Pass deblochează instantaneu accesul la aplicații și date securizate.