Sunet puternic și imersiv de la Panasonic

Căștile Panasonic RB-M700BGE-K vă permit să ascultați muzică timp de până la 20 de ore fără a simți disconfort. Tehnologiile exclusive XBS DEEP și Free Edge Driver System, reactorul unic de bas și sistemul de reducere a zgomotului îmbunătățesc calitatea sunetului la un nivel inaccesibil, amplifică frecvențele joase, adăugând expresivitate și profunzime muzicii.

Фото 1 Panasonic RB-M700BGE-K
Фото 2 Panasonic RB-M700BGE-K

Sunet vibrant de la Panasonic

Căștile Panasonic RB-M700BGE-K, cu difuzoare special ajustate de 40 mm, oferă o claritate și profunzime sonoră inegalată. Sistemul Free Edge Driver include o diafragmă din nanofibre elastice, care nu este conectată direct la corpul difuzorului. Acest lucru asigură o amplitudine mărită și mișcarea fluentă a diafragmei pentru redarea frecvențelor joase cu o rezoluție înaltă.

Bass pe care îl poți simți

Acum nu doar vei putea auzi bass-urile, ci și le vei putea simți în întregul corp. Sistemul XBS DEEP (Extra Bass System Deep) amplifică puterea și intensitatea bass-urilor, permițându-ți să te simți ca și cum ai fi la un concert live sau într-un club de noapte în mijlocul petrecerii.

Фото 3 Panasonic RB-M700BGE-K
Фото 4 Panasonic RB-M700BGE-K

Și mai mult bass

Reactorul unic de bass din căștile Panasonic RB-M700BGE-K amplifică bass-urile, făcând sunetul mai puternic și mai bogat, ceea ce face ca chiar și compozițiile bine-cunoscute să sune nou, mai luminos și mai dinamic.

Niciun zgomot, doar bas puternic

Tehnologia avansată de reducere a zgomotului activ, utilizată în Panasonic RB-M700BGE-KANC, elimină sunetele externe care distorsionează basul și împiedică concentrarea pe audiție. Acum puteți renunța la tot ceea ce vă distrag atenția și să vă concentrați pe muzică, cu basuri clare și intense.

Фото 5 Panasonic RB-M700BGE-K
Фото 6 Panasonic RB-M700BGE-K

Confortul este o prioritate

Pernuțele mari și moi, fabricate cu tehnologia Side Pressure Dispersion, și banda de susținere confortabilă oferă ore întregi de utilizare fără oboseală și disconfort. Presiunea pernuțelor este distribuită uniform în jurul pavilionului urechii, iar banda de susținere fixează căștile în mod sigur și confortabil pe cap. În doar câteva minute, veți uita de căști și vă veți concentra complet pe muzică.

Până la 20 de ore cu o singură încărcare

Acum nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la nivelul bateriei. Căștile Panasonic RB-M700BGE-K vă permit să vă bucurați de muzică timp de până la 20 de ore fără întrerupere. Și, cu doar 15 minute de încărcare rapidă, veți obține încă 1,5 ore de ascultare. Ajustați volumul, selectați piesa sau efectuați apeluri utilizând controlul vocal.

Фото 7 Panasonic RB-M700BGE-K