Noi standarde de sunet de la Panasonic

Căștile Panasonic RB-M500BGE vă oferă până la 30 de ore de ascultare și vă asigură confort maxim în timpul purtării. Tehnologiile de marcă XBS Deep și Bass Reactor vă permit să vă bucurați de hiturile preferate într-o calitate uimitoare, cu bass-uri puternice și profunde. Controlul vocal convenabil vă permite să ajustați redarea și să gestionați apelurile cu ușurință.

Фото 1 Panasonic RB-M500BGE
Фото 2 Panasonic RB-M500BGE

Pernuțe confortabile

Proiectate cu tehnologia Side Pressure Dispersion pentru purtare îndelungată, pernuțele Panasonic RB-M500BGE oferă izolare optimă de zgomot și confort pe parcursul multor ore. Forma pernuțelor se potrivește perfect cu forma urechilor, distribuind uniform presiunea în jurul urechilor, astfel încât să puteți savura muzica fără să simțiți oboseală.

Sunet uimitor

Căștile Panasonic RB-M500BGE sunt echipate cu difuzoare mari cu un diametru de 40 mm, care redau în mod incredibil de clar și bogat frecvențele înalte și medii, precum și basurile puternice și adânci. Sistemul unic Free Edge Driver cu diafragmă din nanofibre elastice, care nu este conectată direct la difuzor, oferă diafragmei o amplitudine mai mare. Acest lucru duce la amplificarea basurilor și minimizarea distorsiunii, făcând piesele cu bas să sune absolut incredibil.

Фото 3 Panasonic RB-M500BGE
Фото 4 Panasonic RB-M500BGE

Simte basul

Sistemul XBS DEEP (Extra Bass System Deep) și Bass Reactor amplifică la maxim sunetul frecvențelor joase. Astfel, nu doar auziți basul, ci îl simțiți cu adevărat în tot corpul. Creați atmosfera unui club de noapte sau a unui concert live oriunde și oricând doriți.

30 de ore de muzică continuă

Căștile Panasonic RB-M500BGE vă vor oferi până la 30 de ore de muzică fără a fi necesară încărcarea. Aveți nevoie să vă încărcați urgent? Doar 15 minute de încărcare vă vor oferi până la 2 ore de ascultare. Acum puteți controla redarea muzicii și apelurile cu comenzi vocale - simplu și comod.

Фото 5 Panasonic RB-M500BGE