Cel mai bun program pentru uscarea îmbrăcămintei sport

Program special pentru uscarea ușoară a îmbrăcămintei sport, în special a textilelor cu mai multe straturi, precum și a fibrelor din microfibre sau sintetice. Acest program usucă țesăturile ușor și precis la temperaturi mai scăzute, urmat de intervale de uscare pentru a usca bine straturile interioare. Pentru o protecție perfectă împotriva supraîncălzirii, senzorii de uscare măsoară continuu umiditatea pentru a asigura rezultate de uscare perfecte, protejând în același timp îmbrăcămintea sportivă și performanța acesteia.

Uscare delicată excepțională pentru țesături datorită sistemului de uscare sensibilă.

Sistemul SensitiveDrying vă permite să vă uscați rufele cu suflări ușoare de aer cald și să vă amestecați ușor hainele folosind paletele căptușite, în loc să le lăsați pe fundul tamburului. Rezultatul este rufele uscate cu grijă, moi și pufoase, fără riduri.

Uscare instantanee - program Super 40

Uscare în doar 40 de minute. Un sistem precis de control al temperaturii, monitorizarea în timp real a gradului de umiditate din haine, vă permite să îmbrăcați hainele imediat după un anumit ciclu. Programul este conceput pentru aproximativ 1 kg de fibre sintetice sau articole de îmbrăcăminte fine din bumbac care nu necesită o uscare delicată. Inclusiv programul nostru Super 15 ', vă spălăm și uscăm rufele în mai puțin de o oră!

Tehnologia pompei de căldură - uscare ușoară și economisitoare de energie

Tehnologia inovatoare a pompei de căldură utilizată la uscătoarele Bosch garantează o uscare ușoară și eficientă din punct de vedere energetic. Datorită soluțiilor aplicate, țesăturile sunt uscate la o temperatură mai scăzută decât uscatoarele convenționale. Utilizarea unei pompe de căldură a redus, de asemenea, semnificativ consumul de energie electrică utilizat în procesul de uscare. La uscătoarele cu pompă de căldură Bosch, hainele sunt manipulate foarte atent, la fel ca bugetul nostru.

Program de uscare pentru pene și puf

Program special pentru uscarea țesăturilor cu pene sau puf, precum jachete, saci de dormit. Scopul său este de a oferi umiditatea finală adecvată pentru toate straturile de pene, slăbind straturile individuale cu aer cald și mutând îmbrăcămintea în interiorul tamburului. Drept urmare, jachetele din puf sunt foarte pufoase, iar penele sunt libere, datorită cărora rețin căldura foarte bine.