HyperX Cloud Buds BT

HyperX Cloud Buds BT este o căști fără fir moderne concepute pentru a vă permite să vă bucurați de muzică toată ziua. Bateria puternică oferă până la 10 ore de viață a bateriei. Standardul modern Bluetooth 5.1 garantează o transmisie rapidă și clară a sunetului și o rază extinsă de până la 10 m.

Fotografie 1 HyperX Cloud Buds BT

Conexiune de încredere

Standardul wireless modern Bluetooth 5.1 garantează o conexiune fiabilă și stabilă între HyperX Cloud Buds BT și un smartphone. Muzica din căști sună întotdeauna clar și tare, iar vocea interlocutorului în timpul unei conversații nu este distorsionată sau întreruptă.

Fotografie 2 HyperX Cloud Buds BT

Calitate uimitoare a sunetului

Căștile HyperX Cloud Buds BT cu drivere de 14 mm oferă un sunet clar, puternic, fără distorsiuni sau interferențe. Datorită potrivirii strânse a căștilor în ureche, vă puteți bucura doar de muzică, fără zgomote străine și de sunete stradale.

Fotografie 3 HyperX Cloud Buds BT

Management convenabil

Vă puteți obișnui rapid cu comenzile și puteți gestiona funcționarea setului cu cască folosind butonul multifuncțional. Apăsați butonul pentru a răspunde la apel sau pentru a seta muzica după gustul dvs.

Fotografie 4 HyperX Cloud Buds BT

Semnătură HyperX Comfort

Forma confortabilă a inserțiilor garantează o potrivire sigură, fără disconfort. HyperX Cloud Buds BT vine cu trei dimensiuni diferite de căști pentru a se potrivi oricărei forme de ureche.

Fotografie 5 HyperX Cloud Buds BT

Până la 10 ore de muzică

Cu căștile HyperX Cloud Buds BT, nu trebuie să luați pauze forțate pentru încărcare lungă. Nu mai ești legat de puncte de vânzare. Bateria încăpătoare ține până la 10 ore de redare, ceea ce înseamnă că poți asculta muzica ta preferată toată ziua.

Fotografie 6 HyperX Cloud Buds BT