Redmi 9C

Ecran HD+ de 6,53"
Cameră AI de 13MP,
baterie de 5000 mAh
Procesor MediaTek Helio G35

Fotografie 1 Xiaomi Redmi 9C
Fotografie 2 Xiaomi Redmi 9C

Mai multe fotografii luminoase

Cu Redmi 9C, poți conta pe rezultate fotografice perfecte, chiar dacă a fost realizată în condiții mai puțin decât ideale. Tehnologia unică de procesare a imaginii prin inteligență artificială face imaginile mai clare și mai contrastante. Modulul principal puternic de 13 MP oferă imagini uimitor de luminoase și bogate. Senzorul de adâncime vă permite să capturați fotografii de calitate profesională cu fundal neclar. Obiectivul macro de 2 MP surprinde frumusețea dincolo de ochiul liber.

Selfie-uri de neegalat cu o mișcare a mâinii

Camera selfie garantează fotografii selfie uimitoare. Nu mai ajungeți la un buton pentru a face o fotografie. Acum puteți face fotografii de grup doar cu o mișcare a mâinii.

Foto 3 Xiaomi Redmi 9C

Caleidoscopul evenimentelor

Partajați prietenilor un caleidoscop de evenimente și experiențe, creând videoclipuri luminoase și suculente folosind funcția Caleidoscope.

Fotografie 4 Xiaomi Redmi 9C

Bucurați-vă de conținutul dvs. preferat

Ecranul de 6,53 inchi are un raport de aspect de 20:9 și reproduce imaginea la calitate HD+. Mărirea suprafeței de afișare cu rame minime este un real avantaj în orice joc sau videoclip. Culorile luminoase saturate și contrastul excelent fac ca imaginea de pe ecran să fie cât mai realistă posibil. Tehnologia certificată de protecție a ochilor cu lumină albastră are grijă de ochii tăi în timp ce vizionezi emisiunile tale preferate.

Fotografie 5 Xiaomi Redmi 9C

Autonomie mare

O baterie puternică de 5000 mAh va oferi mai mult de zece ore de redare și până la 21 de ore de redare video. Tehnologia proprie de optimizare a energiei vă asigură că nu trebuie să vă gândiți la reîncărcare în timpul zilei.

Foto 6 Xiaomi Redmi 9C

Puternic procesor MediaTek modern

Procesorul MediaTek Helio G35 oferă performanță ridicată și eficiență energetică a sistemului. Puteți utiliza cu ușurință orice aplicație care necesită multe resurse, puteți juca jocuri moderne, puteți lucra cu documente și puteți edita fotografii - smartphone-ul răspunde instantaneu la toate comenzile dvs. Tehnologia proprie HyperEngine îmbunătățește fiabilitatea conexiunii și minimizează latența pentru un joc fluid și stabil.

Foto 7 Xiaomi Redmi 9C

Informații protejate

Veți putea debloca Redmi 9C folosind scanerul de amprente din spate sau tehnologia de deblocare facială la alegere. Accesul persoanelor din afară la informații este protejat în siguranță.

Foto 8 Xiaomi Redmi 9C