Xiaomi Redmi 9T este un smartphone buget de la Xiaomi care are tot ce ai nevoie. Modelul se va potrivi buzunarului tuturor, iar tinerilor le vor placea culorile saturate strălucitoare.

Design

Xiaomi Redmi 9T este prezentat în patru nuanțe originale: albastru, verde, portocaliu, gri. Corpul compact este decorat cu un model neobișnuit în formă de undă și un logo Redmi mare. Datorită texturii speciale a capacului din spate, smartphone-ul este în contact strâns cu pielea mâinilor și nu alunecă în ele.

Blocul cu camere, format din patru module, este decorat într-un mod neobișnuit și interesant: pentru a se potrivi cu corpul. Acest lucru adaugă poftă modelului. Scanerul de amprentă se află pe tasta laterală.

Afișajul cu ecran lat oferă reproducere de înaltă calitate a imaginilor și reproducere reală a culorilor. Impactul negativ asupra vederii este redus la minimum.

Caracteristicile modelului

Redmi 9T are o serie de caracteristici distinctive:

textura spatelui și o acoperire specială nu lasă amprente;
carcasa este protejată de stropi și picături;
scanerul de amprente este situat lateral.

Modelul are un sunet surround de înaltă calitate. Smartphone-ul este echipat cu două difuzoare care recreează efectul prezenței.

Smartphone-ul este prezentat în două capacități de memorie: 64 GB și 128 GB. Cantitatea de memorie RAM este de 4 GB. Dacă acest lucru nu este suficient, puteți adăuga un card de memorie cu o capacitate de până la 512 GB. Salvează cele mai strălucitoare evenimente din viața ta într-un singur loc. Fotografiile și videoclipurile, muzica preferată, aplicațiile familiare sunt acum la îndemână.

Specificații

În ciuda costului redus, Xiaomi Redmi 9T are o umplere decentă:

cameră cu patru module (cameră principală, unghi larg, selfie și macro);
baterie cu o capacitate de 6000 mAh;
Procesor Qualcomm® Snapdragon 662;
Afișaj FHD + de 6,53 ".

Camera principală a dispozitivului în 48 megapixeli vă permite să faceți fotografii clare de înaltă calitate. Există, de asemenea, o cameră cu un obiectiv cu unghi larg de 120 de grade, o cameră selfie și o cameră macro. Datorită acestei combinații, puteți face orice fel de fotografii, selfie-uri, puteți obține imagini de înaltă calitate atât a obiectelor apropiate, cât și a celor îndepărtate și a oamenilor.

Xiaomi Redmi 9T este construit cu un procesor puternic, rapid și eficient cu opt nuclee Qualcomm® Snapdragon 662, astfel încât să puteți profita la maximum de smartphone-ul dvs. Oferă o viteză de lucru de neegalat și vă permite să efectuați simultan multe operații diferite, fără a îngheța și a încetini.

Baterie de mare capacitate

Capacitatea bateriei de 6000 mAh vă permite să utilizați dispozitivul o perioadă lungă de timp, fără a fi reîncărcat. Iar greutatea sa este de doar 198 de grame.

Performanța bateriei:

28 de zile de așteptare;
56 ore de lucru în modul apel;
19 ore de ascultare a muzicii;
17 ore de vizionare video.
Smartphone-ul acceptă încărcare rapidă, are un port în infraroșu și suport pentru carduri de memorie de până la 512 GB.
Accentuează-ți propriul stil și personalitatea strălucitoare cu smartphone-ul Xiaomi Redmi 9T! Experimentează, inspiră-te, bucură-te.