Revine la poziția inițială la răsturnare.
Curățarea igienică a recipientelor

Alte aspiratoare cu cilindru se pot răsturna, forțându-vă să întrerupeți curățarea.

Aspiratoarele Dyson Big Ball Cylinder revin automat la poziția inițială la răsturnare. Mai puține întârzieri, mai puțin timp pierdut.



Inginerii Dyson au creat un corp rotunjit cu un centru de greutate scăzut. Astfel, forța gravitațională asigură revenirea aspiratorului în poziția inițială la răsturnare.

Toate elementele structurale interne ale aspiratorului Dyson Big Ball sunt proiectate pentru a readuce automat aspiratorul în poziția inițială la răsturnare. Totul, de la motor la bobina de cablu, este conceput pentru a se potrivi în interiorul mingii, reducând în același timp centul de greutate al dispozitivului. Centrul de greutate este situat la o înălțime de 3 mm - dacă ar fi ușor mai înalt sau mai jos, aspiratorul nu ar putea reveni la poziția inițială.

Noul mecanism igienic de curățare a containerelor elimină praful și murdăria colectate

Ciclonii 2 Tier Radial ™ adună și mai multă murdărie și alergeni. Iar aerul care iese din aspirator este mai curat decât aerul pe care îl respiri.



Două rânduri de cicloni mai mici generează o forță centrifugă puternică în timp ce colectează mai mult praf microscopic decât orice alt ciclon



Dacă aruncați o privire atentă asupra ecranului de plasă care separă ciclonii exterior și interior ai aspiratorului Dyson Big Ball, veți vedea că există multe găuri minuscule în el - de fapt, există mai mult de 30.000 dintre ele. ele, aproape toate particulele de praf sunt filtrate din aer, cu excepția celor mai mici. Pentru a obține dimensiunea necesară, fiecare gaură este gravată individual cu acid, ca urmare, diametrul găurilor nu atinge nici măcar 250 microni. Aceasta este mai puțin de jumătate dintr-un bob de sare.



Peria turbo cu peri din fibră de carbon
îndepărtează murdăria de pe covoare și praful de
pe suprafețele dure.

Tehnologia Ball ™ permite aspiratorului să evite ușor obstacolele.

Forma corpului îmbunătățită rezistă zgârieturilor.