Tigaia Tefal Delicio: dezvăluie gustul preparatelor tale

Redescoperă gustul și aroma mâncărurilor tale preferate de casă cu vase elegante din aluminiu turnat, care arată la fel de perfect precum gătesc. Tigaia Tefal Delicio este fabricată din aluminiu turnat sub presiune rezistent și are un strat antiaderent de înaltă calitate în interior și în exterior, astfel încât fiecare fel de mâncare din ea este suculentă și delicioasă! Fundul gros garantează o distribuție excelentă a căldurii pentru gătirea uniformă a tuturor ingredientelor. Indicatorul exclusiv de temperatură Thermo-Signal™ vă spune când tigaia este la temperatura optimă și puteți începe să gătiți. Tigaia Delicio este gândită până la cel mai mic detaliu - are chiar și duze convenabile pentru scurgerea lichidului și un mini-mâner suplimentar. Mâncărurile de casă sunt acum și mai gustoase și mai frumoase!

Eliberează gustul gătitului acasă

Vasele de gătit Delicio din aluminiu turnat sub presiune vă vor ajuta să scoateți în evidență gustul și aroma mâncărurilor dumneavoastră preferate și să vă dezvăluie abilitățile culinare - fiecare fel de mâncare va deveni suculent, parfumat și incredibil de apetisant.

Acoperire antiaderență Titanium Pro

Acoperirea antiaderență de înaltă calitate are o structură întărită și un strat protector cu particule de titan, astfel încât va dura de până la 2 ori mai mult.
În comparație cu acoperirea standard Tefal Titanium

Acoperire antiaderență sigură

0% PFOA, 0% plumb, 0% cadmiu. 
 Tefal aplică controale de producție mai stricte decât cele impuse de reglementările actuale privind producția alimentară. Acoperirile pentru vase de gătit Tefal sunt produse fără adaos de plumb și cadmiu. Migrația este limitată la 0,005 mg/kg.

Indicator de temperatură Thermo-Signal™

Indicatorul de temperatură cu tehnologia Thermo-Signal™ îți arată temperatura optimă pentru a începe gătitul, ceea ce garantează textura perfectă, culoarea frumoasă și aroma delicioasă a preparatelor tale.

Distribuție excelentă a căldurii

Fundul gros garantează încălzirea rapidă și uniformă a tuturor felurilor de mâncare pentru gătit de calitate a tuturor ingredientelor și rezultate gustoase.

Duze pentru scurgerea lichidului

Marginile vaselor sunt special modelate pentru scurgerea confortabilă și precisă a excesului de lichid, fără stropire.

Compatibil cu toate tipurile de plite, cu excepția celor cu inducție

Vasul este potrivit pentru utilizare pe plăci cu gaz, electrice, vitro-ceramice.

Acoperire antiaderență de înaltă calitate

Vasele de gătit au un strat antiaderent intern și extern, astfel încât este confortabil să o folosiți zi după zi și să o spălați după fiecare utilizare.

Tefal - veselă numărul 1 în lume

Tefal își îmbunătățește constant tehnologia pentru a vă garanta rezultate perfecte și produse de înaltă calitate, de lungă durată - un alt motiv pentru a alege Tefal!