Aspirator robot Roborock S6 MaxV

Un nou nivel de curățenie în casă

Aspiratorul robot Roborock S6 MaxV este echipat cu procesorul avansat de înaltă performanță APQ8053 de la Qualcomm și un set de senzori inovatori care ghidează cu succes funcționarea acestuia și vă ajută să curățați și să obțineți rezultate excelente. Camera duală permite aspiratorului să recunoască obstacolele, să estimeze dimensiunea și distanța până la acestea pentru a construi cele mai bune rute de curățare. Cu ajutorul senzorilor cu infraroșu, MaxV „vede” perfect în întuneric și poate funcționa eficient în orice moment al zilei.

Foto 2 Roborock S6 MaxV
Foto 1 Roborock S6 MaxV

Cartografiere rapidă și precisă

Sistemul de navigație inteligent PreciSense creează hărți precise ale camerelor din apartamentul sau casa dvs., astfel încât Roborock S6 MaxV să poată trasa cele mai eficiente rute de curățare. Sistemul memorează și salvează hărți ale camerelor cu mai multe niveluri, datorită cărora aspiratorul se orientează perfect pe orice etaj al casei.

Recunoașterea obiectelor și obstacolelor

Procesorul modern de înaltă performanță Qualcomm APQ8053 este cu până la 50% mai eficient decât predecesorii săi. Camera duală captează obiectele din jur, procesorul creează o imagine tridimensională și recunoaște obiectele care cad în câmpul vizual Roborock S6 MaxV cu o precizie ridicată. Așadar, aspiratorul „recunoaște” papuci, un prelungitor, cântare de podea, un bol de băut pentru animale și alte obiecte de pe podea și asfaltează traseul de curățare în așa fel încât să ocolească obstacolele.

Foto 2 Roborock S6 MaxV

Caută lucruri pierdute

MaxV afișează pe hartă locația articolelor de pe podea. Poți vedea pe ecranul smartphone-ului tău ce lucruri sunt pe podea în camerele tale, astfel încât să poți folosi un aspirator pentru a-ți găsi ceașca sau papucii preferati. Avand in vedere ca aspiratorul se afla intr-un proces de invatare si imbunatatire constanta, cu fiecare noua actualizare recunoaste din ce in ce mai multe obiecte si isi indeplineste functiile mai eficient.

Foto 2 Roborock S6 MaxV

Confidențialitate

Orice date pe care aspiratorul le colectează în timpul funcționării nu are nici cea mai mică șansă de a cădea în mâini greșite. Aspiratorul nu dublează informații, nu comunică cu surse și rețele externe și nu transferă imagini în stocarea în cloud.

Foto 3 Roborock S6 MaxV
Foto 1 Roborock S6 MaxV

Managementul muncii

Puteți controla funcționarea aspiratorului Roborock S6 MaxV folosind o aplicație convenabilă de marcă pe smartphone-ul dvs. Împărțiți camera în zone, instalați un perete virtual, definiți o zonă locală de curățare. Veți putea crea un program de curățare și veți putea seta timpul de curățare pentru fiecare zonă selectată.

Putere de aspirare crescută

Puterea de aspirare a lui Roborock S6 MaxV ajunge la 2500 Pa, ceea ce este cu 25% mai mult decât versiunea anterioară a lui S6. O astfel de putere va fi suficientă pentru curățarea în profunzime a covoarelor, precum și pentru îndepărtarea prafului, a nisipului și a resturilor mai mari (orez, cereale etc.) de pe podea. Aspiratorul este echipat cu roti mari care depasesc cu usurinta obstacolele de pana la 2 cm inaltime.

Foto 3 Roborock S6 MaxV

Autonomie mare

Roborock S6 MaxV a primit o baterie de 5200 mAh, care va permite robotului să curețe timp de 3 ore. În acest timp, aspiratorul este capabil să curețe temeinic o cameră de până la 240 mp. Când nivelul de încărcare scade, aspiratorul va merge la stația de andocare pentru reîncărcare, după reîncărcare, va continua curățarea.

Foto 2 Roborock S6 MaxV