Robot aspirator RoboRock S6P52-02

O alegere demnă

Produsul emblematic RoboRock S6P52-02 - conceput pentru curățarea uscată și ștergerea umedă a podelei, va deveni cu siguranță un asistent fidel în casă, facilitând munca de zi cu zi a gazdei. Indiferent de tipul de suprafață, un dispozitiv puternic în cel mai scurt timp posibil poate face față cu ușurință oricărui tip de poluare și oferă o curățenie și ordine perfecte.

Foto 2 RoboRock S6P52-02
Foto 3 RoboRock S6P52-02

Inteligent si rapid

Un sistem de navigație serios permite robotului să navigheze instantaneu pe teren. Telemetrul cu laser, situat în turela de pe corp, vă permite să faceți o hartă precisă a localului și să construiți traseul cel mai potrivit. De asemenea, în arsenal există un accelerometru, un senzor de umiditate, un senzor de diferență de înălțime și o busolă, care vă permite să identificați și să evitați obstacolele din timp.

Tehnologii moderne

Datorită sistemului inovator SLAM, robotul este capabil să construiască, să salveze și să actualizeze cu ușurință hărțile interioare în timp util, în timp ce monitorizează locația curentă și distanța parcursă. Senzorul LDS determină destul de precis distanța până la obstacole, iar senzorul de coliziune nu permite dispozitivului să se lovească de obiectele din interior.

Foto 4 RoboRock S6P52-02
Foto 5 RoboRock S6P52-02

Lucrați în funcție de situație

4 moduri diferite vă permit să optimizați performanța aspiratorului și să alegeți cel mai potrivit program în funcție de complexitatea murdăriei. Modul spot vă permite să curățați temeinic podeaua sau covorul de petele vechi, iar modul perimetru vă permite să ștergeți de-a lungul pereților. Modul turbo îmbunătățit este util în zone deosebit de dificile, iar clasicul „standard” - pentru fiecare zi.

Abilitati speciale

Controlul printr-o aplicație proprietară de pe telefon vă permite să selectați camerele potrivite sau să definiți zonele locale de curățare pentru aspirator, să returnați dispozitivul la stația de andocare dacă este necesar, să controlați pe deplin mișcarea dispozitivului și să-l redirecționați la locul potrivit, activați funcția „perete virtual” pentru a determina limitele în care nu puteți merge și multe altele.

Foto 6 RoboRock S6P52-02

Arsenal solid

Aparatul funcționează pe baza unei baterii moderne cu litiu cu o capacitate de 5200 mAh, care este suficientă pentru curățare timp de 150 de minute la rând. Dacă trebuie reîncărcat, dispozitivul revine automat la stația de andocare. Peria turbo activă puternică din centru asigură curățarea uscată de înaltă calitate a oricăror suprafețe și colectează perfect lâna și părul de pe învelișurile de grămadă.

Foto 7 RoboRock S6P52-02