Giroscoape inteligente

Giroscoapele duale cu care este echipat echipamentul funcționează în combinație cu tehnologia OpticEye. Acest echipament monitorizează cu scrupulozitate toate nuanțele de mișcare până la cele mai mici modificări de unghi, determinând astfel situațiile în care robotul s-a răsturnat. OpticEye, folosind un laser și LED-uri, generează o analiză de înaltă frecvență a zonei acoperite. Aceste instrumente creează hărți prin marcarea zonelor acoperite și proiectând cea mai eficientă cale pentru a obține un succes 100%.

Retragere profesională

Datorita fluxului de aspiratie puternic, calitatea curatarii fara scrupule este asigurata cu eliminarea murdariei chiar si pe cele mai dificile suprafete precum covoarele. Debitul a devenit cu 11% mai puternic la o presiune de 2000 Pa. Designul conductei de aer este proiectat într-un format simplificat și completat de o zonă de înaltă presiune, care are, în general, un efect pozitiv asupra menținerii puterii stabile pe întreaga perioadă de curățare.


Vid intens

O caracteristică distinctivă a RoboRock E4 a fost crearea unui vid incredibil de puternic, care absoarbe calitativ toate petele conținute atât la suprafață, cât și în aer. Și datorită unității de curățare umedă, cele mai mici pete care rămân atunci când conduceți cu un alt aspirator sunt eliminate. Economisiți timp combinând colectarea deșeurilor uscate cu curățarea umedă.


Încărcare la stația de andocare

Modelul este adaptat pentru funcționare pe termen lung, datorită căruia este posibilă curățarea suprafețelor mari. În acest caz, chiar dacă bateria este descărcată, există o întoarcere automată la baza de încărcare. Iar cu ajutorul functiei Auto Top-Up se va intoarce la locul in care a fost finalizata curatenia.

Controlul aplicației

Descărcând aplicația pentru telefonul tău mobil, poți controla funcționarea aspiratorului, ajutându-l să aleagă punctul de început al ciclului, să atribuie un program, să prioritizezi un anumit mod de curățare și să verifici eficacitatea acestuia în timp real. Este suficient să deschideți cardul acasă și să verificați cât de dens este umplut.

Fără păr și blană

Pentru proprietarii de animale de companie, RoboRock E4 este un instrument de îndepărtare a părului de calitate. Parul lung va fi colectat cu periile principale și laterale. Astfel, se realizează absența încurcării, ceea ce garantează curățarea fără pauze - nimic nu interferează cu munca constantă a structurii.

Curațare profundă

Robotul a devenit o soluție excelentă pentru curățarea covoarelor și a podelelor pufoase. Este adaptat sa depaseasca praguri de pana la 2 cm inaltime, astfel trecerea intre camere si iesirea in zona covorului nu se va complica cu nimic. Jetul puternic cu tehnologie de vid scoate chiar și cele mai mici pete blocate între grămezi de covor.