Acustica portabila Difuzor Bluetooth portabil Mi

Format portabil

Iubitorii de muzică vor aprecia avantajele difuzorului Mi Portable Bluetooth 16W, care are un design elegant într-o carcasă impermeabilă IPX7, sunet perfect datorită echipamentului de 16 W și transmisie de semnal de înaltă calitate folosind tehnologia True Wireless Stereo. Opțiunea hands-free va simplifica foarte mult procesul apelurilor vocale. Funcționează de la o încărcare până la 13 ore, ceea ce vă va permite să vă bucurați de muzica preferată tot timpul. Portabilitatea și sunetul sunt punctele forte ale tehnicii.

Fotografie 1 Difuzor Bluetooth portabil Mi 16W
Foto 2 Difuzor Bluetooth portabil Mi 16W

Mâinile libere

Folosind funcționalitatea coloanei prezentate, puteți efectua cu ușurință apeluri telefonice în modul mâini libere. Conectând smartphone-ul la acustică, obțineți o stație hands-free. Pe lângă un difuzor de înaltă calitate, este echipat și cu un microfon, ceea ce va facilita stabilirea unei comunicări bidirecționale doar prin apăsarea a câteva butoane.

Bucla de atașare

Conceptul de design combină rigoarea cu ergonomia. În același timp, părțile funcționale îndeplinesc pe deplin toate funcțiile care le sunt atribuite. Un exemplu în acest sens este bucla atașată la corp. Are o structură solidă care vă va permite să susțineți greutatea boxei Bluetooth portabile Mi 16W. Prinderea accesoriului este perfect puternică și nu lasă șanse de dezlegare sau rupere. Suprafețe texturate, acces ușor la interfețe, lipsă de superflue - modelul se justifică cu 100%.

Foto 3 Difuzor Bluetooth portabil Mi 16W

Acompaniat de muzică

Greutatea ușoară combinată cu un factor de formă alungit au devenit avantajele care vă vor permite să aveți întotdeauna echipament cu dvs. Dimensiunile compacte sunt perfect adaptate pentru transportul in compartimentele exterioare ale rucsacilor si gentilor, panoul de control este protejat de apa conform standardului IPX7, iar bucla de agatare va permite sa fixati dispozitivul cu carabiniera pentru a nu cadea. afară.

Foto 4 Difuzor Bluetooth portabil Mi 16W

Sunet organic

Echipamentul de 16 W este responsabil pentru formarea unui sunet rece memorabil, care formează o propagare omnidirecțională a undelor sonore. Caracterul puternic cu sunet complet oferă un fund catifelat și note de vârf îngrijite. Sistemul de difuzoare Mi Portable Bluetooth Speaker 16W poate funcționa în două moduri: redare normală și format de bas profund. Cum să asculți melodia preferată depinde de tine.

Fotografie 5 Mi difuzor Bluetooth portabil 16W
Foto 6 Difuzor Bluetooth portabil Mi 16W

Împerecherea fără fir

Tehnologia True Wireless Stereo vă permite să conectați un difuzor la același, creând astfel un sistem audio complet cu puncte de sunet amplasate liber. Schimbând poziția dispozitivelor, puteți regla volumul sunetului, cufundând ascultătorii în atmosfera creată de mai multe difuzoare.