Design

Design ușor și subțire, cu design 3D și finisaj lucios. Rama inferioară este puțin mai mare decât cea superioară, ceea ce previne apăsarea accidentală a ecranului. Panoul din spate este neted, dar nu alunecos. Smartphone-ul se potrivește confortabil în palma mâinii și nu alunecă afară. Finisajul lucios îl face să arate frumos, dar nu la fel de practic ca finisajul texturat. Smartphone-ul este disponibil în galben, albastru și negru.

Echipament

Tava pentru cartele SIM și flash se află în stânga, iar în dreapta este butonul de volum și butonul de alimentare, care pornește gadgetul și scanează amprentele digitale. În partea de sus există o mufă pentru căști și un port infraroșu, iar în partea de jos există o mufă de încărcare și un difuzor. Smartphone-ul vine cu un cablu USB-C, un încărcător care acceptă încărcarea rapidă și o carcasă de protecție.

Display

Ecranul de 6,5 inci cu o rezoluție de 2400x1800 este echipat cu senzori de lumină. Ele determină cantitatea de lumină din jurul gadgetului și au grijă de ochi ajustând luminozitatea luminii. Sticla securizată Corning Gorilla Glass protejează ecranul de șoc atunci când este scăpat și presat. Luminozitatea a 400 de nits afișează clar imaginea atunci când este privită în casă în orice moment al zilei. Pe stradă, în lumina directă a soarelui, ecranul este „suflat”. Rata de reîmprospătare a afișajului de 90 Hz asigură o animație și un videoclip lin, care schimbă fiecare fracțiune de secundă.

Performanţă

POCO M3 Pro are un chipset cu opt nuclee de la MediaTek. Dimensity 700 lansat pe 10 noiembrie 2020. Procesorul este dezvoltat pe tehnologie de 8 nanometri din 2 nuclee Cortex-A76 și 6 nuclee Cortex-A55, diferind în frecvența de ceas de 0,2 GHz. Acest chipset oferă descărcări rapide de date, calitate video înaltă și răspuns instant la comenzile din diferite jocuri. Chipset-ul integrează un modem 5G capabil să transmită date către abonat la o viteză de 2,77 Gbps. Subsistemul include un procesor video Mali-G57 cu o frecvență de 950 MHz. Este cu 30% mai puternic și mai eficient din punct de vedere energetic decât predecesorul său Mali-G52, dar este conceput pentru grafica de nivel mediu. Procesorul și 6 GB RAM vă permit să jucați diverse jocuri mobile.

Autonomie

Bateria are un volum mai mic decât modelul anterior, dar acest lucru are un efect redus asupra autonomiei. Bateria cu o capacitate de 5000 mAh în modul economic este descărcată într-o săptămână, în funcționare normală cu Internetul pornit, vizionarea videoclipurilor și ascultarea audio - în 1,5-2 zile.

Camera

Pe spate, pe un panou, există o cameră principală de 48 megapixeli, o cameră macro de 2 megapixeli, un senzor de adâncime de 2 megapixeli și o cameră de 8 megapixeli pe panoul frontal. Puteți fotografia selfie-uri și peisaje, prim-planuri sau estompa fundalul. Senzorul de adâncime „simte” unde se află obiectele într-o imagine plană. Persoanele și obiectele din apropiere sunt afișate mai clar, iar obiectele îndepărtate sunt neclare. Fotografiile sunt obținute similar cu fotografiile făcute cu o cameră DSLR.

Plata fără contact

Modul NFC încorporat care acceptă G-Pay, SberPay, MirPay și alte sisteme de plată. Funcția poate fi activată în setări sau pe perdea.