AFIȘARE COMODĂ

Aparatul de cafea ECAM 23.460 W, de la compania italiană DeLonghi, este echipat cu un afișaj text comod pe două linii. Datorită funcției my coffee, puteți alege în mod independent parametrii băuturii dvs. (tărie, temperatură, cantitate de apă). În plus, există 16 limbi din care puteți alege, ceea ce face ca mașina să fie și mai confortabilă de utilizat.


BĂUTURI CU SPUMĂ


Funcția „Cappuccino automat”, cu o singură atingere a unui buton, vă va face un cappuccino cu aromă pronuntată. Sistemul brevetat Latte Crema oferă o spumă voluminoasă frumoasă. Apropo, acest sistem poate fi, de asemenea, ajustat (densitatea spumei) după cum doriți. Când are nevoie de curățare, aparatul de cafea va „informa” despre necesitate cu un semnal


ALTE POSIBILITATI




Dispozitivul este echipat cu o unitate de preparare detașabilă care conține de la 7 la 14 g de cafea. Ciclul de pre-preparare conferă băuturii dvs. o aromă mai bogate. Râșnița încorporată vă permite să alegeți una dintre cele 13 moduri. Pentru prepararea cafelei, puteți folosi atât boabe, cât și cafea măcinată. Aparatul de cafea DeLonghi ECAM 23.460 W nu va dezamăgi cu siguranță nici măcar pe cei mai capriciosi coffemani!  



DOUĂ CUPE ÎN ACELAși TIMP

Nu-ți place să bei cafea singur? Simțiți-vă liber să vă luați prietenul la o ceașcă cu băutura dvs. preferată! La urma urmei, cu acest aparat de cafea, puteți prepara două căni de cafea simultan într-un singur ciclu de preparare. De asemenea, puteți utiliza cupe mai mari, deoarece adaptorul de turnare a cafelei poate fi reglat în înălțime (atât pentru espresso, cât și pentru latte. 



CAFEA ESTE DE'LONGHI

VEZI TOATE MODELURILE

Scurtmetraj
cu un ambasador
- exclusiv pentru tine

O poveste despre gust, senzații excepționale și plăcere. Aceasta este o poveste Perfetto în care Brad se bucură de un moment de cafea de la DeLonghi.

Espresso

   Crema potrivita de crema de nuci

   Corp dens, rotunjit

Cheia momentului perfect de cafea

Gust și aromă de cafea proaspătă în casa ta - în orice moment al zilei sau al nopții. Rezultate perfecte într-o ceașcă - de la espresso la latte.

Băuturi din lapte

   Spumă de lapte groasă și delicată 

   Proporții ideale de cafea și lapte


CAFEA ESTE DE'LONGHI

vezi toate modelurile