Samsung RT32K5000S9

Frigiderul Samsung RT32K5000S9 oferă cele mai bune condiții pentru depozitarea unei game largi de produse. Camerele independente vă permit să schimbați modurile de depozitare, tehnologia Twin Cooling acceptă diferite microclimate pentru zone individuale, funcțiile Power Cool și Power Freeze accelerează răcirea și înghețarea produselor. Lumina LED strălucitoare luminează confortabil camera și vă ajută să găsiți rapid ingredientul potrivit.

Fotografie 1 Samsung RT32K5000S9

Cele mai bune condiții de depozitare

Sistemele moderne de refrigerare cu ventilație stabilesc nivelul optim de umiditate și temperatură în compartimentul frigider și congelează alimentele în compartimentul congelator fără formarea de gheață. Produsele dumneavoastră rămân proaspete mult timp și își păstrează proprietățile nutritive.

Foto 2 Samsung RT32K5000S9

Tehnologie dublă de răcire

Tehnologia unică Twin Cooling asigură un flux separat de rece pentru a crea un microclimat diferit în compartimentele camerei. Tehnologia previne amestecarea mirosurilor, ceea ce vă permite să depozitați diferite produse pe rafturi și, de asemenea, ajută la păstrarea alimentelor proaspete mai mult timp.

Foto 3 Samsung RT32K5000S9
Foto 4 Samsung RT32K5000S9

Transformare unică

Două camere complet independente pot fi folosite după cum doriți și în funcție de nevoile dvs. actuale. Setați parametrii de funcționare corespunzători, iar compartimentul superior se transformă ușor din congelator în frigider sau invers.

Răcire și congelare rapidă

Power Cool pentru secțiunea frigider și Power Freeze pentru secțiunea congelator asigură o scădere rapidă a temperaturii și accelerează răcirea și congelarea alimentelor.

Foto 5 Samsung RT32K5000S9
Foto 6 Samsung RT32K5000S9

Tehnologia fără îngheț

Sistemul de alimentare cu aer rece și ventilație No Frost creează cele mai bune condiții pentru depozitarea alimentelor și băuturilor. Sistemul menține temperatura optimă și previne formarea condensului și a înghețului pe suprafețele camerelor, creează condiții nefavorabile pentru creșterea bacteriilor și apariția mirosurilor neplăcute.

Fiabilitatea invertorului digital Samsung

Compresorul digital inverter se adaptează rapid la modul de funcționare selectat și menține un microclimat stabil în camere, asigurând un consum minim de energie și niveluri scăzute de zgomot.

Foto 7 Samsung RT32K5000S9

Depozitarea corectă a cărnii și peștelui

În zona specială Fresh, carnea, peștele și fructele de mare vor rămâne proaspete mult timp. Zona menține condiții echilibrate de depozitare care prelungesc perioada de valabilitate a produselor delicate.

Foto 8 Samsung RT32K5000S9