TEFAL Pan
NELIMITAT

Sforâitul apetisant al unui pui la tigaie, zgomotul și alunecarea lină a unei spatule, o răsturnare... Preparatele tale trebuie să reziste oricărei metode de gătit. Tigaia Tefal Unlimited oferă un nivel cu totul nou de eficiență. Vasele de gătit își păstrează proprietățile excelente de antiaderență pentru o lungă perioadă de timp datorită fundului extra gros Thermo-Fusion™ + și stratului inovator anti-zgârieturi din titan, care durează de până la 6 ori mai mult și este rezistent chiar și la accesoriile metalice. .

Acoperire antiaderent din titan

Acoperirea antiaderență de înaltă calitate este foarte durabilă și rezistentă datorită structurii sale ultra-puternice și învelișului protector din titan.

Acoperire antiaderență 100% sigură

0% PFOA 0% plumb 0% cadmiu.
Controale mai stricte decât cele impuse de legislația actuală pentru produsele în contact cu alimentele. Fără plumb și cadmiu (fără Pb și Cd) înseamnă că nu se adaugă în mod deliberat Pb și Cd la acoperire. Fără migrare la 0,005 mg/kg.

THERMO-FUSION™

Cu un disc de inducție extrem de mare și o bază densă, Thermo-Fusion™+ garantează o încălzire rapidă și o distribuție uniformă a căldurii în toată tigaia pentru mâncăruri gătite uniform.

THERMO-SIGNAL™

Tehnologia THERMO-SIGNAL™ indică temperatura ideală pentru a începe gătitul și garantează textura, culoarea și gustul perfecte pentru mâncăruri delicioase și aromate în fiecare zi.

Acoperire antiaderență la exterior și la interior.

Conceput pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră zilnice de gătit. Descoperiți vase de gătit cu un strat antiaderent de înaltă performanță în interior și în exterior pentru o curățare ușoară și o gătit convenabil.

Fabricat în Franța

Tigaile sunt proiectate si fabricate in Franta, tinand cont de multi ani de experienta a celor mai buni mesteri.

Tefal este 
producătorul nr. 1 de veselă din lume

Tefal face tot posibilul pentru a asigura rezultate perfecte de gătit de fiecare dată când intri în bucătărie - doar un motiv în plus pentru a alege Tefal! * Sursa: date de la Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019 edition, brand retail value RSP, 2018.