Căști Samsung Galaxy Buds Pro

Fotografie 1 Samsung Galaxy Buds Pro
Fotografie 2 Samsung Galaxy Buds Pro

Nou nivel de sunet

Cufundați-vă în muzică cu căștile wireless Galaxy Buds Pro. Tehnologia audio de calitate profesională și anularea inteligentă a zgomotului activ oferă o experiență de ascultare de neegalat și comutare rapidă între moduri. Durata extinsă a bateriei, suportul Wireless PowerShare și protecția carcasei IPX7 vă oferă un sentiment de libertate deplină.

Gestionați zgomotul extern, nu volumul

Cu tehnologia inteligentă de anulare activă a zgomotului, nu mai trebuie să reglați volumul sunetului pentru a vă controla împrejurimile. Pe o stradă zgomotoasă, setați nivelul de reducere a zgomotului la mare, iar în sala de lectură, reduceți-l la minimum. Microfoanele interne și externe monitorizează zgomotul ambiental pentru a elimina până la 99% din sunetele externe.

Foto 3 Samsung Galaxy Buds Pro
Fotografie 4 Samsung Galaxy Buds Pro

Vocea ta este întotdeauna importantă

De îndată ce începeți să vorbiți, Galaxy Buds Pro dezactivează automat modul de anulare a zgomotului și trece la modul de sunet ambiental. Funcția de detectare a vocii creează un mediu de conversație confortabil: chiar dacă căștile erau în modul de sunet ambiental, în timpul unui apel, reduc volumul muzicii, astfel încât să poți auzi cealaltă persoană clar.

Energia vie a muzicii

Galaxy Buds Pro oferă un sunet uimitor de realist și bogat datorită tehnologiei profesionale AKG. Umple-ți viața cu sunete clare și strălucitoare, simți efectul prezenței reale la un concert live cu căștile Galaxy.

Fotografie 5 Samsung Galaxy Buds Pro

Întotdeauna confortabil să vorbești la telefon

Utilizați Galaxy Buds Pro ca căști în timp ce vorbiți la telefon. Chiar și într-un loc foarte zgomotos, puteți auzi clar vocea interlocutorului. Trei microfoane încorporate și un senzor de conducere osoasă vibrantă transformă un apel primit într-o conversație live. Designul special minimizează contactul corpului cu vântul, astfel încât condițiile externe să nu interfereze cu conversația.

Foto 6 Samsung Galaxy Buds Pro

Înconjurat de sunete

Urmărirea capului Dolby avansat și Audio 360 inovator oferă un sunet incredibil de clar și puternic, care vă înconjoară din toate unghiurile și vă aduce într-o realitate multimedia. Un senzor inteligent urmărește mișcările capului pentru a determina direcția sunetului și pentru a îmbunătăți efectul prezenței.

Foto 7 Samsung Galaxy Buds Pro

Comutare instantanee

Dacă vizionați un film pe tabletă și în acel moment primiți un apel pe smartphone, căștile inteligente Galaxy Buds Pro trec automat la dispozitivul actual. După ce apelul se încheie, se vor conecta înapoi la tabletă, astfel încât să puteți termina de vizionat filmul.

Foto 8 Samsung Galaxy Buds Pro

Partajați muzică cu prietenii

Acum poți conecta două perechi de Galaxy Buds Pro la smartphone-ul tău pentru a asculta hiturile tale preferate sau o carte audio interesantă cu un prieten. În acest caz, fiecare dintre voi va primi doar notificări adresate lui.

Fotografie 9 Samsung Galaxy Buds Pro
Fotografie 10 Samsung Galaxy Buds Pro

Umple-ți ziua cu muzică

Căștile durează până la 5 ore cu o singură încărcare, iar carcasa de încărcare oferă încă 13 ore de redare. Cu anularea activă a zgomotului dezactivată, vă puteți aștepta la o durată totală de funcționare de aproximativ 28 de ore. Doar 5 minute de reîncărcare înainte de a părăsi casa vă oferă o oră în plus de muzică. Încărcarea inversă wireless PowerShare vă permite să vă încărcați Galaxy Buds Pro de pe dispozitive compatibile. Nu găsești căști în apartament? Doar deschideți aplicația SmartThings și găsiți-le după sunet.

Design luminos

Galaxy Buds Pro vă face lumea mai strălucitoare. Datorită tehnologiei unice de șlefuire, căștile sclipesc ușor în ureche și seamănă cu o bijuterie elegantă. Cu trei culori premium din care să alegi, îți vei găsi potrivirea perfectă. Alege culoarea care reflectă cel mai bine stilul și starea ta de spirit.

Fotografie 11 Samsung Galaxy Buds Pro