Designul original al grilelor de plită cu gaz Hansa va decora orice interior al bucătăriei. 4 arzătoare sunt echipate cu aprindere electrică în mâner și control al gazului pentru o funcționare sigură. Plita are grătare practice din fontă.



Grătare durabile din fontă

Grătarele din fontă sunt o soluție practică și modernă. Stabile, puternice și ușor de întreținut, acestea garantează o manipulare ușoară și sigură. Puteți chiar să le spălați fără mașini de spălat vase.


Controlul gazelor

Dacă focul este stins accidental, arzătorul controlat cu gaz va opri imediat fluxul de gaz. Nu trebuie să vă faceți griji dacă supa a fugit brusc și a inundat arzătorul, sau a ieșit dintr-un tiraj puternic - controlul gazelor va asigura siguranța în bucătăria dvs.


Aprindere automată

Aprinderea electrică automată în mâner asigură o utilizare confortabilă și ușoară. Doar apăsați și rotiți butonul aragazului ca de obicei pentru a începe să funcționeze, flacăra arzătorului se va aprinde automat.

Controlul flăcării (FlameControl)

Cu 9 niveluri de putere și butoane de control intuitive, puteți regla cu precizie dimensiunea flăcării pentru a se potrivi tipului de mâncare. O flacără mică la nivelul 2-3 este ideală pentru fierberea alimentelor, nivelurile 6-7 pentru gătitul legumelor și nivelurile 8-9 pentru grătarul cărnii sau peștelui.