Fotografie 1 OPPO A53

Viteza mare. Super autonomie. Superconfort

Smartphone-ul OPPO A53 cu cameră triplă AI vă permite să faceți fotografii de calitate profesională cu o singură atingere. Bateria de 5000 mAh cu suport de încărcare rapidă vă oferă posibilitatea de a experimenta un nou nivel de libertate. Ecranul de 6,5 inchi cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz oferă imagini fluide, clare și defilare lină.

Ecran pentru emoții vii

Dispunând de un ecran de 6,5 inchi cu o rată de reîmprospătare de până la 90 Hz, OPPO A53 redă videoclipuri fluide și clare și oferă o defilare lină. Bucurați-vă de reproducerea de înaltă fidelitate a culorilor și detaliile superbe ale conținutului, discutați, vizionați videoclipuri și jucați jocuri în confort și distracție.

Foto 2 OPPO A53
Foto 3 OPPO A53

Design rafinat

Panoul din spate texturat oferă o senzație tactilă incredibil de plăcută la contact. Strălucirea fină și jocul de culoare de pe spate fac din OPPO A53 un dispozitiv elegant care merită mai multă atenție.

Ergonomie confortabilă

Designul elegant al lui OPPO A53 cu margini rotunjite se potrivește perfect în palmă, ducând confortul utilizatorului la un nou nivel. Datorită geometriei precise, greutății ușoare și grosimii de numai 8,4 mm, smartphone-ul este confortabil de utilizat chiar și cu o singură mână.

Foto 4 OPPO A53

Autonomie crescută

O baterie de înaltă performanță de 5000 mAh asigură o autonomie îndelungată. Cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă de 18 W, smartphone-ul tău se încarcă rapid, astfel încât să nu fii nevoit să te oprești din vorbit pentru perioade lungi de timp.

Foto 5 OPPO A53

Consum optim de încărcare

Funcția Ultra Power Saving și modul de așteptare optimizat prelungesc durata de viață a bateriei și vă ajută smartphone-ul să țină pasul cu stilul de viață aglomerat de astăzi.

Foto 6 OPPO A53

Performanță incredibilă

Procesorul Qualcomm Snapdragon cu 8 nuclee puternic și eficient din punct de vedere energetic oferă performanțe superbe și multitasking stabil și fluid. Tehnologia inovatoare RAM+, similară cu cea utilizată în computerele personale, maximizează utilizarea RAM și minimizează întârzierea aplicației.

Foto 7 OPPO A53

Sunet puternic

Difuzoarele stereo duale cu tehnologia Dirac oferă un sunet clar și strălucitor pentru a vă cufunda în conținutul dvs. Difuzoarele ajustează automat sunetul în funcție de tipul de sunet redat pentru a face fiecare experiență de ascultare cât mai vie și memorabilă posibil.

Foto 8 OPPO A53

Sistem de cameră versatil

Camera triplă îți extinde posibilitățile ca fotograf fără limite și îți permite să obții imagini luminoase, clare, atmosferice în orice condiții. Un obiectiv principal de 13 MP, un obiectiv macro de 2 MP și un senzor de adâncime de 2 MP captează cu ușurință fotografii de calitate profesională.

Foto 9 OPPO A53

Fotografii superbe

Utilizați efectul bokeh și obțineți portrete uimitoare cu neclaritate moale de fundal. În modul Dazzle Color, smartphone-ul detectează culorile naturale ale obiectelor și le face mai bogate și mai saturate pentru a vă oferi fotografii vii. Cele 15 filtre încorporate vă permit să creați atmosfera potrivită în fiecare fotografie. Camera de 2 MP ajuta la descoperirea frumusetii microcosmosului de la o distanta de numai 4 cm.

Foto 10 OPPO A53