Rapid, elegant și convenabil

Vizionați videoclipuri, jucați jocuri video și răsfoiți conținut popular din rețelele sociale pe un afișaj cu rată de reîmprospătare de 90 Hz, care este ușor pentru ochi și ușor pentru ochi.

lumină pâlpâitoare

Textura ondulată a carcasei OPPO A53, care reproduce jocul de lumină multicolor de pe fațetele unui diamant, a fost inspirată de reflexiile schimbătoare ale valurilor oceanului.

Operare convenabilă cu o singură mână

Ușor și extrem de subțire, smartphone-ul este proiectat pentru o operare ușoară cu o singură mână. Totodată, este echipat cu o baterie de 5000 mAh, care îi asigură o funcționare pe termen lung.

Un asistent indispensabil care este mereu alături de tine

OPPO A53 este echipat cu o baterie foarte incapatoare de 5000mAh si suporta incarcare rapida de 18W. Chiar dacă ați folosit în mod activ smartphone-ul, îl puteți reîncărca aproape instantaneu.

Puterea sub control

Rămâneți conectat cu Ultra Power Saver, în timp ce Sleep Optimization economisește și mai mult durata de viață a bateriei. Chiar dacă folosești în mod activ smartphone-ul, acesta nu se va mai opri în cel mai inoportun moment.

Uitați de întârzierile smartphone-urilor

OPPO A53 este echipat cu un procesor octa-core puternic, astfel încât videoclipurile tale preferate se vor încărca instantaneu și vor fi redate fără probleme.

RAM+ Tehnologie anti-lag

Smartphone-ul nostru este echipat cu tehnologia inovatoare RAM+ similară cu cea folosită în computerele personale. Vă permite să utilizați memoria RAM a dispozitivului mai eficient și reduce întârzierile la lansare sau lucrul cu aplicații. Lucrul cu un smartphone nu a fost niciodată mai confortabil.

Calitate a sunetului fără precedent

Difuzoarele stereo duale ale lui OPPO A53 oferă un sunet surround puternic și captivant, în timp ce tehnologia Dirac îl ajustează automat în funcție de tipul de conținut audio. Doar stați pe loc și ascultați muzica dvs. preferată: smartphone-ul nostru va avea grijă de el însuși pentru a-l face să sune uimitor.

Lentilă triplă, putere triplă

Camera OPPO A53 include un obiectiv principal de 13 MP, un obiectiv macro de 2 MP și un obiectiv de adâncime de 2 MP. Împreună, acestea vă vor permite să creați imagini de calitate profesională.

Portretul Perfect

Tu și prietenii tăi veți fi întotdeauna în centrul atenției. Cu modul Portret, puteți captura portrete uimitoare cu bokeh natural oricând și oriunde.

O varietate de filtre pentru cel mai pretențios gust

În mod implicit, vă oferim o gamă de 15 filtre pentru diverse situații și compoziții care vă vor ajuta să creați starea de spirit potrivită și intenționăm să adăugăm mai multe.

Asistent actualizat

Interacțiunea cu asistentul inteligent a devenit și mai ușoară și mai convenabilă. În special, am implementat funcții utile, cum ar fi suportul pentru mai mulți utilizatori și controlul gesturilor cu o singură mână. Smartphone-ul are implementat un gest prin care puteți reduce pictogramele de pe ecran și puteți efectua diverse acțiuni cu o singură mână.