Compatibil cu vase de gătit de orice formă și dimensiune

Pregătiți feluri de mâncare de diferite forme cu zona de plită flexibilă - Flex Zone. Datorită formei sale dreptunghiulare, puteți așeza vase mari sau alungite și puteți găti mai rapid și mai eficient.

Control intuitiv și ușor de temperatură

Panoul de control LED larg și intuitiv vă permite să controlați rapid și precis valoarea temperaturii. Pur și simplu atingeți și glisați degetul peste cele 15 niveluri pentru a seta nivelul de căldură dorit.

Mâncarea gătită rămâne caldă mult timp

Modul „Keep Warm” vă permite să mențineți temperatura optimă a preparatelor și acestea par mereu proaspăt gătite. Controlul glisant al temperaturii pentru fiecare zonă de gătit asigură o încălzire optimă și vă puteți bucura de mâncare caldă fără a o găti excesiv.

Încălzire instantanee cu o singură atingere

Control cu ​​o singură atingere pentru confort și siguranță. Pur și simplu atingeți pentru a comuta toate zonele de gătit la setarea minimă de căldură. Atingeți din nou pentru a reveni la nivelurile inițiale de căldură.

Protecție de încredere împotriva copiilor

Blocarea de siguranță pentru copii îi împiedică pe copii să pornească plita. Cu o singură atingere a butonului de control, panoul de control este complet blocat, iar plita nu poate fi pornită accidental, ceea ce elimină riscul de arsuri.

Protecție automată împotriva acțiunilor incorecte

Dacă nu modificați setările pentru o perioadă lungă de timp când plita este pornită, aceasta se oprește automat. Această funcție va opri automat plitele dacă lăsați vasele după gătit.

Căldură reziduală sigură

Când plita este oprită, se va aprinde „H” dacă temperatura este încă ridicată, se va stinge când plita se răcește astfel încât să puteți evita arsurile și să folosiți căldura reziduală pentru a menține caldă mâncarea gătită.