PLAY THE WHOLE GAME

Cu căștile de gaming G432, fii înconjurat de mediul de joc. Obțineți fiorul de a fi cufundat pe deplin în acțiune și auzit mereu pentru o experiență completă de joc.

50 mm DRIVERS

SUNET MARE, DETALII MICI

DTS HEADPHONE:X 2.0

SUNET SURROUND DE URMĂTOAREA GENERAȚIE

6 mm MIC

FII AUZIT TARE ȘI CLAR

G432 GAMING HEADSET

50 MM DRIVERS

Driverele audio mari de 50 mm produc un sunet complet și expansiv pentru o experiență de joc mai captivantă. Jocurile tale preferate vor suna în sfârșit așa cum ar trebui să fie: uimitor.

FI AUZIT TARE ȘI CLAR

Microfonul îmbunătățit și mărit de 6 mm vă asigură că colegii dvs. de echipă vă pot auzi. Boom-ul flip-to-mute te reduce la tăcere atunci când nu vrei să fii auzit.

DTS HEADPHONE:X 2.0

Căști DTS de nouă generație: sunet surround X 2.0 alimentat de software-ul Logitech G HUB, vă permite să auzi inamicii furișându-se în spatele tău, indicii de abilități speciale și medii captivante — peste tot în jurul tău. Experimentați sunetul 3D care depășește 7.1 canale pentru a vă face să simțiți că vă aflați chiar în mijlocul acțiunii.

ONE HEADSET, ALL PLATFORMS

Căștile funcționează cu computerul, PlayStation 4 sau Nintendo Switch andocat prin DAC USB inclus. De asemenea, puteți juca pe console sau dispozitive mobile prin cablu de 3,5 mm.

CREAT PENTRU CONFORT ȘI REZISTENȚĂ

Totul despre aceste căști este despre confort. Cupele pentru urechi și bentita de lux din piele ușoară sunt făcute pentru a menține presiunea de pe urechi. Căștile pentru urechi se rotesc până la 90 de grade pentru confort. Reglați volumul pe orice platformă cu roata de volum montată pe urechi.

AUZI PRIMUL.
AUZI TOTUL.

Valorificați puterea inteligenței artificiale pentru a oferi experiențe sonore cu adevărat captivante, create special pentru urechile dvs. Cu Immerse, auziți locația precisă a pașilor inamicului și sunetele de reîncărcare; ai avantajul de a-ți auzi dușmanii înainte ca ei să te audă. Funcția Close Combat vă aduce direct în acțiune, când simțiți că gloanțele trec. Aduceți puterea lui Immerse căștilor dvs. Logitech G și transformați-vă urechile în arme letale.