Deserturi de primă clasă

Cuptorul cu microunde Samsung MS30T5018AW/BW vă poate arăta care sunt deserturile perfecte de casă. Trebuie doar să selectați rețeta dorită din listă, apoi să pregătiți ingredientele și să începeți procesul de gătit. Programele preinstalate vă oferă posibilitatea de a alege dintre cele mai populare feluri de mâncare - atât deserturi, cât și oricare altele. Este suficient să alegeți tipul, iar restul parametrilor (temperatura și timpul) vor fi selectați chiar de echipament.

Fotografie 1 Samsung MS30T5018AW/BW

Dezghețare rapidă

Programul de dezghețare este capabil să pregătească rapid orice ingredient pentru procesare ulterioară. Opțiunea de dezghețare accelerată se concentrează pe tipul de produs și pe greutatea acestuia, după care tehnicianul selectează perioada de timp optimă, care este suficientă pentru a atinge condiția necesară. În același timp, nu există nicio pierdere a proprietăților utile ale alimentelor, aspectul și structura apetisantă sunt păstrate.

Foto 2 Samsung MS30T5018AW/BW

Meniu minimalist

Designul elegant într-o direcție minimalistă este realizat prin utilizarea metalului și a sticlei. Pe partea frontală există un panou de control format din 6 butoane tactile și un afișaj. Nimic de prisos - doar instrumente de interacțiune, care sunt suficiente pentru configurarea rapidă și executarea de înaltă calitate a comenzilor.

Foto 3 Samsung MS30T5018AW/BW

Strat bioceramic

Din interior, camera Samsung MS30T5018AW/BW este acoperită cu un strat de compoziție bioceramică. Contribuie la netezimea peretilor, de care nimic nu se lipeste in timpul gatitului. Zgârieturile și crăpăturile nu sunt groaznice pentru o astfel de acoperire. De asemenea, bioceramica are calități dezinfectante, datorită cărora suprafețele din interior sunt curate în proporție de 99,9% de microorganisme. Producătorul oferă o garanție de 10 ani pentru acest strat, știind că materialul este de 7 ori mai rezistent decât camerele metalice convenționale. Soba este foarte rezistentă la rugină.

Foto 4 Samsung MS30T5018AW/BW
Foto 5 Samsung MS30T5018AW/BW

Distribuție 3D a căldurii

Microunde Samsung MS30T5018AW/BW folosește tehnologia 3D pentru a împrăștia microundele, care merg în trei direcții datorită antenelor încorporate. Pătrunzând alimentele din diferite unghiuri, o încălzesc și mai bine, ajutând la obținerea rapidă a rezultatului dorit.

Consumul economic de resurse

Prin activarea modului ECO, utilizatorul creează condiții în care echipamentul cheltuiește o cantitate minimă de energie atunci când este în modul de așteptare. Acest lucru va reduce semnificativ elementele de cost asociate cu furnizarea de echipamente cu energie electrică.

Foto 6 Samsung MS30T5018AW/BW