JBL PartyBox 310

Sunetul legendar JBL tocmai a devenit mai puternic

Difuzorul portabil JBL PartyBox 310 este o actualizare îmbunătățită a unui difuzor uimitor, cu o putere de neegalat de 240 W și o funcționalitate excelentă. Acum poate fi transportat cu ușurință folosind roți convenabile și un mâner. Autonomia coloanei a crescut și ea la 18 ore! Acum poți organiza o petrecere uimitoare oriunde. Răsfățați-vă cu o vacanță cu sunetul legendar HARMAN JBL. Bucurați-vă de claritatea înaltelor și mediilor, precum și de profunzimea Bass Boost.

Fotografie 3 JBL PartyBox 310
Fotografie 4 JBL PartyBox 310

Spectacol de lumini uimitor în ritmul ritmului

Difuzorul portabil JBL PartyBox 310 este capabil să creeze o atmosferă unică cu un spectacol de lumini cu adevărat sincronizat. Afișajul luminii dinamice vă va ajuta să vă iluminați petrecerea. Elementele luminoase sunt sincronizate automat cu ritmul muzicii. Oaspeții tăi vor fi încântați, simțind un adevărat impuls. Puteți schimba independent iluminarea de fundal datorită numeroaselor moduri presetate. Bucurați-vă de trei șabloane de efecte de iluminare: Meter, Pulse și Party. Măriți luminozitatea și sunetul la maximum!

Poți să cânți și să cânți la chitară!

Acustica portabilă JBL PartyBox 310 este tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura la maximum de muzică. Modelul are intrări pentru microfon și chitară, astfel încât să puteți cânta sau să cântați atunci când vă vine inspirația. Difuzorul portabil are o funcție de acordare vocală încorporată pentru a vă îmbunătăți și mai bine cântatul. Ți-ar plăcea să cânți la chitară? Nicio problemă, conectează-ți instrumentul și impresionează-ți prietenii cu jocul tău magistral. Nu lăsa nimic să te rețină! Distreaza-te la maxim.

Fotografie 5 JBL PartyBox 310
Fotografie 6 JBL PartyBox 310

IPX4 rezistent la apă și confortabil de transportat

Acustica portabilă JBL PartyBox 310 este protejat în mod fiabil de accidentele care se pot întâmpla la orice petrecere. Deci, nu vă faceți griji dacă coloana este stropită accidental cu un cocktail sau apă. Modelul este protejat de apă conform standardului IPX4. Nimic nu vă poate strica vacanța muzicală. Fata de modelul anterior, s-au adus imbunatatiri in confortul de utilizare si transport al boxei. Designul modelului are un mâner de transport convenabil. Nu doar că poți transporta difuzorul, ci și îl poți transporta datorită roților rezistente. Luați coloana cu dvs. oriunde!

18 ore de sunet puternic

Acustica portabilă JBL PartyBox 310 garantează sunetul melodiilor tale preferate timp de 18 ore! Acum petrecerea poate continua până obosești. Bateria modernă litiu-ion de 10000 mAh se încarcă în 5 ore. Puteți arunca în aer petrecerea la capacitate maximă conectând două difuzoare simultan. Funcția de suport al rețelei wireless cu TWS sau RCA va ajuta în acest sens. Libertatea deplină fără fire vă permite să vă bucurați de muzică nu numai acasă, ci și pe plajă, în natură. În plus, puteți conecta difuzorul la ieșirea de 12 V din mașină.

Fotografie 7 JBL PartyBox 310
Fotografie 8 JBL PartyBox 310

Ușurință de control și orice sursă de sunet

Acustica portabilă JBL PartyBox 310 acceptă conexiunea wireless Bluetooth de la orice dispozitiv electronic. Datorită aplicației de la distanță, puteți controla întregul sistem de pe tabletă sau smartphone. Schimbați ordinea pieselor, modificați setările pentru spectacolul de lumini și controlați funcțiile karaoke cu o singură atingere. Organizați petreceri grozave cu JBL PartyBox.