Forma boltită HomeMade Plus

Cuptorul a devenit și mai spațios, iar tavanul este mai boltit, repetând designul unei sobe tradiționale cu lemne. Aerul circulă liber, învăluie produsul din toate părțile, făcându-l fraged și suculent în interior și incredibil de crocant în exterior. Camera de 71 de litri cu pereți laterali încastrați distribuie aerul și mai bine, astfel încât temperatura este menținută în întreg cuptorul pentru o coacere uniformă. Circulația forțată a aerului creează condiții profesionale pentru gătitul atât pe unul cât și pe mai multe niveluri în același timp.

DirectTouch

Utilizarea cuptorului este foarte ușoară datorită simbolurilor intuitive care vă permit să setați orice parametri de gătit în funcție de preferințele dumneavoastră personale. Doar selectați setările dorite și gătiți mese delicioase!

Gătit pe mai multe niveluri

Combinația dintre tehnologia MultiFlow 360° și seiful HomeMade ne-a ajutat să rezolvăm sarcina dificilă de a oferi gătit simultan pe cinci niveluri. Iar vestea bună este că gusturile și mirosurile nu se amestecă! Grijuliu

Email SilverMat

Calitatea si tipul emailului este extrem de important pentru calitatea cuptorului si functionarea acestuia. SilverMatte este un material super rezistent și de înaltă rezistență care poate rezista la temperaturi foarte ridicate și la curățarea pirolitică la 500°C. Smalțul neted, neporos acoperă suprafețele interioare ale cuptorului și ale tăvilor de copt, făcându-le rezistente la căldură, microunde și abur. Suprafețele interioare cu trei acoperiri reflectă căldura și asigură o izolație suplimentară. Acoperirea activă arde murdăria la o temperatură ridicată, ceea ce elimină, de asemenea, orice microorganisme și menține un mediu curat și sigur al cuptorului.

CataClean: curățare catalitică

Curățarea catalitică simplifică foarte mult întreținerea cuptorului. Când temperatura cuptorului atinge 85°C în timpul gătirii, panourile catalitice încep să absoarbă grăsimea și murdăria și apoi le descompun.

AquaClean: curățare cu abur

Datorită utilizării unui email pirolitic complet nou în toate liniile noii generații de cuptoare Gorenje, eficiența funcției AquaClean a fost mult îmbunătățită. Funcția AquaClean este de un real ajutor în curățarea camerei de gătit. Tot ce este necesar este să turnați 0,5 litri de apă în tigaie și să activați funcția AquaClean. După 30 de minute, rezultatele sunt vizibile pe pereții interiori ai cuptorului și pe foile de copt. Murdăria și grăsimea sunt înmuiate și pur și simplu șterse.

BigSpace: cuptor spatios

În noua generație de cuptoare Gorenje, tavanul boltit este ascuns în spatele peretelui superior frontal, ceea ce creează volum suplimentar și permite aerului să circule liber. Volumul crescut vă permite să folosiți foi de copt mari și să gătiți o cantitate mare de alimente, în timp ce dimensiunile exterioare ale cuptoarelor rămân aceleași. Cuptoarele superioare vă permit acum să gătiți pe cinci niveluri în același timp, în loc de trei ca înainte. Volumul cuptoarelor standard este de 75 de litri și al cuptoarelor compacte cu funcție de microunde - 53 de litri, ceea ce le plasează printre cele mai mari de pe piață.