SET SILENȚIOS fără fir MK295


MAI MIC ZGOMOT, MAI MULTE AFACERI

Concentrați-vă pe munca dvs., eliminând orice distragere a atenției. Kit fără fir Logitech MK295 Silent cu SilentTouch, o tehnologie exclusivă Logitech care reduce zgomotul tastaturii și mouse-ului cu până la 90%. Vă permite să păstrați același feedback tactil atunci când faceți clic și tastați cu care sunt obișnuiți utilizatorii celor mai populare dispozitive din lume, dar fără sunete deranjante deranjante.

ZGOMOT MINIMAL

Tehnologia inovatoare SilentTouch garantează o reducere a zgomotului cu peste 90% 1 zgomot în timpul funcționării nu vă enervează pe dvs. sau pe ceilalți; menținând în același timp răspunsul tactil cu care sunteți obișnuiți cu cele mai populare truse.


CONVENIENTUL CORPULUI DE MĂRIME COMPLETĂ

Obțineți tot ce aveți nevoie cu această tastatură mare, elegantă, dar practică. Opt taste de comenzi rapide convenabile și o tastatură numerică de dimensiuni mari facilitează introducerea și navigarea datelor.


MOUSE COMPACT PENTRU O FUNCȚIONARE COMODĂ

Dispozitiv compact, ergonomic, cu derulare lină, poziționare precisă și poate fi utilizat pe majoritatea tipurilor de suprafețe. Și acest lucru nu este să menționăm faptul că acest model folosește tehnologia SilentTouch, datorită căreia clicurile pe butoane sunt aproape inaudibile.

COMUNICARE FĂRĂ FĂRĂ ÎNTÂRZIERI

Conexiunea wireless extrem de stabilă și fiabilă de 2,4 GHz cu o rază de 10 m asigură o recepție constantă a semnalului și fără întârziere. Receptorul USB economisește semnificativ spațiu pe desktop: este atât de miniatural încât nu trebuie să îl deconectați de la computer.

VIAȚĂ LUNGĂ DE BATERIE

Cu o durată lungă de viață a bateriei (36 de luni pentru tastatură și 18 luni pentru mouse) și comutatoare de alimentare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea frecventă a bateriilor.








PUTEREA ȘI FIABILITATEA

Tastele durabile și picioarele stabile care permit reglarea înălțimii și sporesc confortul în timpul utilizării.