CONEXIUNE WIRELESS 2,4 GHz

Conectați-vă și uitați! Scăpați de cablu și bucurați-vă de libertatea de a vă juca fără fir. Pur și simplu conectați receptorul nano la un port USB pentru transferuri rapide de date de 2,4 GHz, practic fără întârziere, abandon sau interferențe.


MECANISME DE FEEDBACK DUBLE VIBRAȚII

Simte jocul. Experimentați un nou nivel de feedback, astfel încât să puteți simți fiecare șoc, lovitură și explozie în jocurile care acceptă feedback prin vibrații.


MULTE JOCURI SPRIJATE

Jucați jocuri noi și clasice
Folosiți portul de consolă cu un controler similar sau bucurați-vă de jocuri pentru PC în cea mai confortabilă poziție. Controlerul F710 este ușor de personalizat pentru a fi utilizat cu jocurile tale preferate datorită suportului pentru cele mai comune standarde de intrare: XInput și DirectInput.


BIG PICTURE STEAM MODE

Joacă la televizor. Prin asocierea controlerului dvs. F710 cu Big Picture, puteți accesa Steam, navigați pe web, jucați și multe altele din confortul canapelei dvs. Aduceți întreaga bibliotecă de jocuri Steam în sufragerie, apucați controlerul F710, așezați-vă și distrați-vă!


D-ROCKER EXCLUSIV CU 4 COMUTATOARE

Brațe D glisante Brațele D standard au un singur punct de înclinare, ceea ce poate duce la un control inexact. Acest D-pad alunecă ușor peste patru comutatoare separate pentru o senzație de sensibilitate ridicată.


POZIȚIA DE BUTON obișnuită - CA CONSOLE

Ridică și joacă-te. Cu aspectul familiar al butoanelor, intuiția te ghidează prin acțiune, astfel încât să poți începe să joci instantaneu. Gamepad-ul F710 este conceput pentru a oferi un control asemănător unei console. Are un design tradițional cu îmbunătățiri inovatoare și se potrivește perfect în mână.


COMPATIBILITATE TV ANDROID

Controlerele de joc sunt compatibile cu televizoarele Sony Android. Aspectul familiar al butoanelor și comutatorul modului XID de pe controler oferă un avantaj în timpul competiției. Designul curbat cu suprapuneri cauciucate oferă confort în timpul sesiunilor prelungite de joc. Comenzile standard Android TV, care pot fi controlate cu butonul sigla Logitech de pe controler și butonul Înapoi de pe controler, vă permit să navigați cu ușurință între meniurile Android TV.


UȘOR DE INSTALAT ȘI UTILIZAT

Adaptabilitate și personalizare excelentă. Cu software-ul Logitech Profiler, puteți modifica comenzile implicite sau puteți personaliza controlerul F710 pentru jocuri neacceptate. Butoanele și comenzile sunt programabile și pot imita chiar și comenzile de la tastatură și mouse.


PRINCARE COMODĂ

Confortabil pentru mâinile tale. Veți aprecia confortul dispozitivului datorită contururilor netede ale suprafeței de prindere cauciucate, ceea ce este deosebit de important pentru sesiunile lungi de joc.