iPhone11

Tehnologia iPhone 11
a viitorului disponibilă astăzi

Design elegant
Corp robust din sticlă și aluminiu
Sistem de cameră inovator
Ecran Liquid Retina HD de la margine la margine Rezistență
fiabilă la apă
Durată record de viață a bateriei
Procesor unic A13 Bionic
Un nou nivel de protecție a datelor

Fotografii perfecte in orice conditii

Tandemul inovator al camerei ultra-larg și cu unghi larg vă permite să transformați practic orice fotografie într-o fotografie frumoasă, de calitate de studio. Dezlănțuiți-vă creativitatea, fotografiați în lumină scăzută și din mai multe unghiuri, încadrați de 4 ori mai multe vizualizări și experiențe, surprindeți scene mari, portrete și peisaje nelimitate.

iPhone11

Modul portret

Modul Portret cu șase opțiuni de iluminare și o funcție de corectare automată va transforma orice fotografie într-un portret excelent. Noul efect „Tasta Lumină - b/n” vă va permite să obțineți o fotografie alb-negru elegantă, care nu se poate distinge de munca profesională.

iPhone11

Arată-ți unicitatea cu sloofy

Camera TrueDepth captează videoclipuri cu încetinitorul de 120 fps, 4K și HD, astfel încât să vă puteți surprinde prietenii cu selfie-uri uimitoare cu încetinitorul. Pentru a micșora și a încadra întreaga companie mare în cadru, pur și simplu rotiți telefonul pe orizontală.

iPhone11

Filmați și editați videoclipuri

Pentru a trece de la modul foto la modul video, țineți apăsat butonul declanșator timp de câteva secunde. Glisați spre dreapta pentru a continua să filmați, glisați spre stânga pentru a reveni la modul foto. iPhone 11 surprinde videoclipuri 4K fluide și detaliate la 60 de cadre pe secundă. Utilizați o selecție largă de filtre și funcții, decupați și rotiți filmările, folosiți toate funcțiile pentru a obține videoclipul perfect.

iPhone11

Afișaj luminos pentru o experiență vie

Ecranul Liquid Retina HD oferă o reproducere uimitoare a culorilor și detalii superbe. Orice imagine de pe afișaj pare vie, saturată, contrast. Datorită luminozității ridicate, puteți viziona confortabil videoclipuri și edita fotografii chiar și într-o zi fără nori. Tehnologia True Tone ajustează balansul de alb în funcție de condițiile de iluminare pentru o experiență de vizionare mai confortabilă.

iPhone11

Ultimul A13 Bionic

Cel mai rapid procesor din iPhone este capabil să proceseze peste un trilion de operații pe secundă, permițând lui iPhone 11 să efectueze sarcini complexe și mai rapid. Nucleele de performanță și eficiență funcționează mai eficient în timp ce consumă mai puțină energie. Procesorul grafic are o performanță crescută, astfel încât să vă puteți bucura de noile tehnologii de realitate augmentată și să jucați oricare dintre jocurile de astăzi care necesită mult resurse.

iPhone11
iPhone11

Toată ziua fără reîncărcare

iPhone 11 durează până la 17 ore de redare video cu o singură încărcare. Această cifră record a fost atinsă datorită îmbunătățirilor în eficiență și performanță, precum și a sistemului original de management al energiei de la Apple. Încărcarea rapidă vă permite să vă reîncărcați telefonul cu 50% în doar 30 de minute. Te-ai săturat să te joci cu firele? Profitați de încărcarea fără fir și plasați iPhone-ul pe un dispozitiv compatibil Qi.

Cea mai bună protecție împotriva apei

iPhone 11 nu se va teme de probleme precum ploaia sau cafeaua vărsată. Carcasa sa este etanșată în mod fiabil și rezistă la imersie la o adâncime de până la 2 metri timp de 30 de minute, fără pierderi de performanță.

iPhone11
iPhone11

Informații personale protejate

Face ID este cu 30% mai rapid și vă recunoaște fața chiar și într-un unghi sau de la distanță. Pentru a proteja informațiile personale, datele Face ID sunt stocate numai pe iPhone și nu sunt copiate nicăieri. Având în vedere confidențialitatea dvs., hărțile nu partajează locația dvs. cu nimeni, iar comunicațiile dvs. private sunt criptate în siguranță.

Echipamente

Cu iPhone 11, puteți utiliza adaptoare de alimentare, EarPods cu un conector Lightning și cabluri USB‑A/Lightning pe care le aveți deja. Există miliarde de astfel de accesorii vândute în lume - și adesea cumpărătorii pur și simplu nu au nevoie de altele noi. Prin urmare, am decis să le excludem din kit pentru întreaga linie de iPhone.

iPhone11