Confort în fiecare detaliu

Mașina de spălat vase Whirlpool WRFC 3C26 va face spălarea vaselor simplă și ușoară, preluând complet sarcinile de rutină zilnică. Modelul inteligent și modern combină cea mai recentă tehnologie inovatoare, design atractiv, ergonomie și funcționalitate. Tehnologia proprietară 6TH SENSE determină automat nivelul de poluare și ajustează parametrii necesari. Spălarea perfectă a vaselor fără participarea ta este o realitate. Capacitate mare pentru 14 seturi completează plusurile modelului.

Fotografie 1 Whirlpool WRFC3C26
Foto 2 Whirlpool WRFC3C26

Tehnologie unică 6TH SENSE

Tehnologia proprie inovatoare vă va permite să uitați de prespălare. Gata cu înmuierea sau pre-clătirea – mașina de spălat vase Whirlpool WRFC 3C26 face totul. Curățarea vaselor de înaltă calitate este garantată datorită lucrului unor senzori speciali care monitorizează constant gradul de contaminare și ajustării automate a modului optim de spălare. Rezultatul ideal este însoțit de economii mari de energie de până la 50%, apă utilizată și timp.

Spațialitate și funcționalitate

Datorită camerei ergonomice cu coșuri și spațiu mare, mașina de spălat vase poate face față cu ușurință la 14 seturi de vase simultan. De asemenea, acceptă funcția de jumătate de încărcare. Coșul superior poate fi îndepărtat pentru așezarea cu ușurință a vaselor supradimensionate sau non-standard. Coșurile modulare vă vor ajuta să plasați liber tacâmuri, farfurii, boluri de salată etc. În același timp, mașina de spălat vase funcționează aproape silențios. Cu temporizatorul de pornire întârziată, vă puteți seta singur timpul de spălat vase.

Foto 3 Whirlpool WRFC3C26

Moduri diferite pentru cel mai bun rezultat

Mașina de spălat vase Whirlpool WRFC 3C26 are 8 programe atent gândite și 3 setări de temperatură. Au fost dezvoltați algoritmi speciali: pentru spălarea vaselor fragile, spălarea intensivă, pre-clătirea/înmuierea, programe economice și rapide. Tot in acest model exista un program de noapte foarte util. Modelul acceptă utilizarea detergenților 3 în 1. Pentru ușurință în utilizare, există indicatori pentru prezența agentului de clătire, sare. Blocarea pentru copii asigură o utilizare în siguranță.