16 SET DE TACIMURI

Versatilitatea sa vă va economisi timp

Mașinile de spălat vase SmartFlex au suficient spațiu pentru toate vasele tale. Trei coșuri vă permit să spălați până la 16 seturi de tacâmuri în același timp. Interiorul complet reglabil găzduiește orice dimensiune sau formă de vase de gătit. Mașina este ușor de utilizat și rezultatele spălării sunt strălucitoare.

SpeedWash 15 minute: spălare rapidă în 15 minute

Cu funcția de spălare rapidă, nu trebuie să vă grăbiți

Imaginați-vă că organizați o petrecere uriașă, iar vasele de după tratarea principală sunt spălate în timp ce serviți desertul. Programul orar rapid cu funcția de reducere a ciclului SpeedWash vă permite să spălați vasele în doar 15 minute. Acest lucru este foarte convenabil dacă după o petrecere la scară largă au rămas multe vase murdare.

TotalDry

Vase uscate complet


La sfârșitul programului, ușa mașinii de spălat vase se va deschide automat ușor pentru a elibera aburul acumulat. Astfel, aerul proaspăt intră în mașină, asigurând uscarea completă atât a vaselor din sticlă, cât și a celor din plastic. Datorită acestui lucru, vasele se usucă rapid, iar dispozitivul nu consumă electricitate în exces.

Motor invertor PowerDrive

Putere incredibilă, eficiență ridicată

Invertorul puternic cu viteză variabilă PowerDrive oferă performanță ridicată, funcționare silențioasă, durată lungă de viață și consum redus de energie.


Consum de apa 6,9 litri

Economisiți apă și timp


Când spălați vase manual, 12 seturi standard de tacâmuri necesită până la 100 de litri de apă curată. Dacă utilizați o mașină de spălat vase, atunci consumul pe ciclu de spălare este redus de 10 ori. Modelele noastre de top sunt echipate cu un rezervor special care reduce consumul de apă la 6,9 litri de apă per ciclu de spălare.

control inteligent

Control și precizie

Gestionarea mașinii de spălat vase tocmai a devenit mai ușoară. Toate comenzile sunt situate pe panoul ergonomic, în ordine de la stânga la dreapta. Toate mașinile de spălat vase au un afișaj LCD alb, iar unele modele sunt echipate și cu comenzi tactile. Doar o atingere și mașina de spălat vase începe să funcționeze.






Coșuri după dimensiune

Aspect atent

Coșurile au suporturi pliabile cu coduri de culori și un aspect reglabil pentru a facilita încărcarea vaselor. Coșul superior poate fi reglat cu ușurință în înălțime între trei niveluri, iar acest lucru vă permite să plasați chiar și cele mai mari oale și farfurii în mașină. Suporturile farfurii din coșul inferior se pliază pentru a oferi mai mult spațiu pentru vase mai mari. Există o tavă specială pentru tacâmuri. Aparatele sunt amplasate separat, astfel încât să nu zgârie alte vase și să se usuce complet. Dezvoltatorii au acordat atenție fiecărui detaliu pentru a face spălarea vaselor cât mai ușor posibil.

Program automat

Vase curate indiferent de cantitate

Uneori trebuie doar să clătiți paharele, iar uneori trebuie să spălați un munte de vase după prânzul de duminică. Tehnologia avansată bazată pe senzori selectează parametrii corespunzători de spălare cu un consum optim de apă și energie. Nu sunt necesare programe speciale pentru sticlărie sau spălare intensivă, deoarece programul Auto se adaptează fiecărei nevoi dumneavoastră.



Igienă suplimentară

Curățați întotdeauna biberoanele

Un program similar procesului de sterilizare, conceput pentru utilizatorii care au nevoie de un plus de încredere că vasele sunt cu adevărat impecabile, în special pentru familiile cu bebeluși și copii mici. Această funcție prelungește timpul de spălare și crește temperatura apei cu 5°C la utilizarea programelor Eco sau Universal. Combinat cu programul „Intensiv”, asigură o temperatură de 75°C, suficientă pentru a ucide majoritatea bacteriilor.

Iluminat interior

Vedere perfecta


Lămpile LED sunt poziționate astfel încât să lumineze întreaga cameră de spălare, astfel încât încărcarea și descărcarea vaselor este convenabilă și ușoară.




QuickIntensive: program intensiv rapid

Spălare zilnică rapidă

Prin optimizarea tuturor fazelor ciclului de spălare, mașinile de spălat vase SmartFlex termină lucrarea în doar 90 de minute. Aceasta înseamnă că o mașină încărcată complet va spăla și usca perfect vasele mai repede decât ați face-o manual și va folosi mult mai puțină apă și electricitate.

ușă glisantă

O mașină de spălat vase concepută pentru bucătăria ta

Un mecanism special de ușă glisantă vă permite să instalați mașina de spălat vase în orice tip de dulap de bucătărie, indiferent de înălțimea panoului decorativ și de tipul plintei de bucătărie. In plus, datorita anti-sifonului incorporat, masina de spalat vase poate fi instalata la o inaltime ergonomica. Și fără goluri sub ușă!

Indicator de progres al programului

Vedere perfecta


Lămpile LED sunt poziționate astfel încât să lumineze întreaga cameră de spălare, astfel încât încărcarea și descărcarea vaselor este convenabilă și ușoară.





AquaStop complet

Uită de scurgeri


Cu sistemul de siguranță AquaStop, puteți lăsa în siguranță mașina de spălat vase în funcțiune noaptea sau când sunteți plecat. În cazul unei scurgeri, AquaStop oprește automat alimentarea cu apă, iar pompa pompează apa rămasă din camera mașinii. Sistemul AquaStop rămâne pe deplin funcțional pe toată durata de viață a dispozitivului.

Filtru cu autocuratare

Funcționare fără probleme a filtrului

Un sistem automat previne înfundarea filtrului, iar un sistem special de spălare previne defecțiunile în funcționarea acestuia. În plus, acum trebuie să curățați filtrul mult mai rar.




Program „1 oră”

Eficient și rapid


Un program eficient și rapid pentru utilizare zilnică atunci când trebuie să spălați vase cu reziduuri alimentare ușor uscate. Datorită funcției SpeedWash, programul poate fi redus la doar 15 minute.


Sistem multiclack

Există un loc pentru orice tigaie

Sistemul simplu de coș cu 2 sau 3 niveluri găzduiește chiar și cele mai mari oale și vase și vă oferă libertatea de a organiza interiorul mașinii de spălat vase în funcție de nevoile dvs.

Program de noapte

Spălare silențioasă la doar 37 dB


În timpul funcționării acestui program, nivelul de zgomot este de numai 37 dB - este mai silentios decât în ​​bibliotecă. Nimic nu vă va deranja somnul, iar dimineața vasele vor fi curate.



Program de autocuratare

Întotdeauna o mașină de spălat vase perfect curată

O cameră curată a mașinii de spălat vase înseamnă că calitatea spălării vase va satisface întotdeauna așteptările dumneavoastră. Rulați programul de autocurățare o dată pe lună și nu va mai trebui să spălați niciodată dulapul de spălat, brațele de pulverizare și țevile manual.

A treia stropitoare

Eficiență de spălare cu 30% mai mare

Datorită sprinklerului opțional, apa pătrunde în cele mai îndepărtate colțuri ale camerei de spălare, îmbunătățind rezultatele spălării cu până la 30%. Vesela și tacâmurile vor fi întotdeauna spălate bine.