NITRO 5

Saturația și claritatea imaginii

Ecranul IPS Full HD de 17,3" (AN517-51) sau 15,6" (AN515-54) arată fiecare detaliu. Rata de reîmprospătare de 144 Hz și timpul de răspuns de 3 ms asigură un joc fluid. Raportul ecran-corp a fost crescut la 80% cu o ramă îngustă de 7,18 mm, în timp ce gama de culori NTSC de 72% și 300 nits de luminozitate dau viață jocurilor.

Tot ce ai nevoie pentru a câștiga

Dominați jocul cu performanța combinată a unui procesor puternic Intel Core i7 din a 9-a generație și a unei grafice NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti bazate pe Turing sau a celui mai recent procesor mobil AMD Ryzen 7 3750H și a graficii RX 560X. Viteză maximă și capacitate de stocare masivă cu două sloturi SSD M.2 PCIe și suport pentru până la 32 GB RAM DDR4. Autonomie excelentă datorită unei baterii mari.

Tehnologie puternică - răcire puternică

2 ventilatoare, Acer CoolBoost și 2 orificii de ventilație vă ajută să vă mențineți dispozitivul rece atunci când lucrați din greu. CoolBoost mărește viteza ventilatorului cu 10% și îmbunătățește răcirea CPU și GPU cu 9% (comparativ cu modul automat). Utilizați NitroSense pentru a regla temperaturile, viteza ventilatorului și multe altele.

Victoria este în mâinile tale

Accesați comenzi prin apăsarea tastei NitroSense și utilizați tastele WASD și tastele săgeți iluminate inteligent din spate. Tastatura cu adâncimea de apăsare a tastei de 1,6 mm oferă un confort de joc de neegalat. Iluminarea roșie spectaculoasă a tastelor vă permite să jucați chiar și în condiții de lumină slabă.

Sunet rezistent

Sunetul de înaltă calitate vă permite să vă cufundați pe deplin în joc și să câștigați victorie după victorie. Tehnologiile Waves MaxxAudio și Acer TrueHarmony fac jocurile mai realiste și oferă o calitate maximă a sunetului. Waves MaxxAudio îmbunătățește basul, vocea și volumul, în timp ce Acer TrueHarmony oferă un sunet profund și bogat.

Conectivitate extinsă

Killer Ethernet E2500 vă permite să controlați traficul de rețea cu accent pe joc. Transmiteți jocuri în flux fără a bâlbâi cu Gigabit Wi-Fi 5 cu tehnologie 2x2 MU-MIMO. Dispozitivul este echipat cu porturi, inclusiv HDMI 2.0, USB Type-C Gen 1 și altele, pentru conectarea ușoară a dispozitivelor periferice.