Combinație de stil și eficiență


Vizibilitate excelentă din toate direcțiile



Un monitor în care culorile sunt perfect vizibile din toate unghiurile. Nu contează din ce unghi privești panoul - matricea IPS va transmite detaliile și puritatea culorilor pe tot ecranul. Un unghi de vizualizare de 178 de grade vă permite să utilizați monitorul în mod eficient, păstrând în același timp o precizie constantă a culorilor în fiecare zonă.




Percepția ușoară a informațiilor



Легко воспринимайте информацию на экране, ведь безрамочный форм-фактор позволяет не отвлекаться на детали. Работайте с данными, даже если используете конфигурацию двух мониторов. Тонкая граница между дисплеями почти незаметна, а изображение выглядит как одно целое.



Mai multe opțiuni de conectivitate




Profitați la maximum de noul dvs. monitor LED conectând toate dispozitivele de care aveți nevoie. 2 HDMI v1.4 și un port de afișare Gen1.2 oferă mai multe comunicări, în timp ce ieșirea USB și căștile vă vor extinde experiența de lucru.



Configurarea monitorului pentru o muncă confortabilă




Designul ergonomic al monitorului vă permite să utilizați ecranul confortabil. Reglați înălțimea afișajului de pe suport sau rotiți-l vertical și orizontal. Rame subțiri și design elegant fac din acest monitor un element armonios al locului dvs. de muncă. În plus, modelul este compatibil cu montarea pe perete VESA, astfel încât să puteți monta monitorul LED pe perete.




Tehnologii pentru protecția ochilor




Prin susținerea tehnologiilor de protecție a ochilor, monitorul va asigura o interacțiune sigură cu ecranul. Flicker Free reduce pâlpâirea ecranului și minimizează conținutul albastru cu modul Eye Saver. Acum puteți lucra sau viziona conținut mai mult timp, fără să vă faceți griji cu privire la oboseala ochilor.




Consum redus de resurse




Monitorul este echipat cu funcția Eco Saving, deci poate reduce consumul de energie cu 10% fără a sacrifica calitatea imaginii. Sistemul optimizează contrastul și luminozitatea zonelor întunecate ale ecranului, îmbunătățind în același timp vizibilitatea gamei RGB. Această abordare vă permite să mențineți saturația obișnuită a ecranului în timp ce consumați mai puține resurse.