Spațiu de lucru extins

Monitorul Samsung LF24T350FHIXCI cu margini minime pe trei laturi oferă mai mult spațiu util pentru realizarea proiectelor, jocurilor și vizionarea videoclipurilor. Utilizând două monitoare plasate unul lângă altul, obțineți o suprafață de lucru extinsă cu o graniță verticală aproape invizibilă, în care informațiile sunt percepute ca un tot unitar.

Фото 1 Samsung LF24T450FQIXCI

Imagine clară sub orice unghi

Panoul IPS și tehnologia Technicolor asigură o calitate superioară a imaginii, cu o reproducere precisă a culorilor și claritate pe întreaga suprafață a ecranului. Unghiurile largi de vizualizare de 178 de grade atât în orizontală, cât și în verticală, garantează că indiferent din ce loc din cameră priviți ecranul, calitatea imaginii va rămâne la cel mai înalt nivel.

Фото 2 Samsung LF24T450FQIXCI

Sincronizare perfectă cu AMD Radeon FreeSync

Tehnologia AMD Radeon FreeSync în combinație cu o placă grafică puternică elimină tremurul și întârzierile, asigurând claritate și fluiditate a imaginii în orice parte a ecranului. Vizionați filmele dvs. de acțiune preferate, jucați jocuri dinamice și bucurați-vă de o imagine realistă și detaliată în fiecare scenă.

Фото 3 Samsung LF24T450FQIXCI

Frecvența de reîmprospătare de 75 Hz

Frecvența de actualizare de 75 Hz îmbunătățește claritatea imaginii și oferă o mișcare fluidă fără estompare sau linii neclare.

Фото 4 Samsung LF24T450FQIXCI

Mod de joc

În modul de joc, se realizează o optimizare automată a parametrilor vizuali, reglarea culorilor și contrastului chiar și în zonele întunecate ale ecranului. Acum, inamicul nu are șanse să se ascundă în întuneric.

Фото 5 Samsung LF24T450FQIXCI

Protecția ochilor tăi

Tehnologia avansată Flicker Free elimină complet clipirea ecranului și reduce oboseala ochilor, în timp ce modul Eye Saver Mode minimizează intensitatea emisiei dăunătoare de lumină albastră, astfel încât să nu simțiți oboseală și disconfort chiar și după câteva ore petrecute în fața monitorului.

Фото 6 Samsung LF24T450FQIXCI

Opțiuni de conectare versatile

Conectați laptopul, PC-ul, tableta și alte dispozitive la Samsung LF24T350FHIXCI utilizând porturile disponibile, inclusiv HDMI și D-sub. Samsung vă oferă toate posibilitățile pentru a obține confortul maxim la locul de muncă.

Фото 7 Samsung LF24T450FQIXCI