Rafturi din sticlă de înaltă rezistență

Nu vă faceți griji dacă puneți o oală mare și grea într-un frigider cu rafturi din sticlă securizată. Sunt fabricate din sticlă călită de înaltă rezistență și pot rezista la sarcini de până la 25 kg. Aceste rafturi sunt mai rezistente la crăpături și zgârieturi decât rafturile din sticlă netratate, astfel încât să puteți așeza în siguranță vase grele pe ele.

Fotografie 5

Usi reversibile

Uneori, amenajările bucătăriei necesită ca ușile frigiderului să se deschidă într-un fel în loc de altul. Balamalele reversibile ale ușii pot fi poziționate fie pe partea stângă, fie pe partea dreaptă a frigiderului, permițându-vă să alegeți în ce mod se vor deschide ușile. În plus, puteți extinde sistemul de refrigerare așezând două aparate unul lângă celălalt și atârnând ușile unuia dintre ele de cealaltă parte.

Fotografie 4
Fotografie 2

Iluminare LED

Poate fi dificil să vezi toate alimentele din frigider, mai ales în colțuri și lângă peretele din spate. Iluminarea LED Illumination® constă din mai multe lumini LED poziționate în partea de sus a frigiderului și în lateral la fiecare nivel de raft, oferind o vedere excelentă a întregului compartiment. În plus, consumă mai puțină energie electrică decât iluminatul convențional.

Deschiderea ușii la 90° pentru acces ușor

Dispunerea unor bucătării vă obligă să instalați electrocasnice în locuri incomode. Cu ușile SmoothFit™ care rămân în panoul lateral atunci când sunt deschise la 90 de grade, frigiderul poate fi amplasat cu ușurință în colțul unei camere sau lângă un perete, fără a sacrifica ușurința de utilizare. Containerele pentru legume sunt prezentate și în mod liber!

Fotografia 6