GRĂTAR FONTĂ

Robustă și de încredere

Grătarul din fontă va îmbunătăți stabilitatea și aspectul plitei cu gaz. Datorită materialului său, grătarul este deosebit de durabil și rezistent chiar și la cele mai ridicate temperaturi.

BigSurface: suprafață mare de gătit

Spatiu suficient pentru ghivece

Suprafața de gătit spațioasă cu distanță extinsă între arzătoare găzduiește oale și tigăi de toate dimensiunile. Datorită designului plat ergonomic, puteți muta cu ușurință chiar și oale foarte voluminoase pe suprafață, fără să vă faceți griji cu privire la stabilitatea lor în timpul gătitului.

Arzător wok

Foc puternic pentru un gust real al bucătăriei asiatice

Noul arzător wok cu circuit de flacără dublă oferă o putere sporită până la 4 kW. Vă va permite să gătiți rapid legume crocante, carne și fructe de mare în stil asiatic.


Aprindere electrică automată

Simplu și convenabil

Funcția convenabilă de auto-aprindere facilitează pornirea arzătoarelor pe gaz - trebuie doar să apăsați butonul de comandă al arzătorului și să îl rotiți la marcajul dorit. Rapid și ușor!


Gamă largă de panouri de gaz

Plite pentru toate gusturile

Noile noastre plite pe gaz sunt disponibile în diferite dimensiuni, culori și materiale, cum ar fi oțel inoxidabil, metal, sticlă călită și sticlă ceramică. Folosim materiale moderne care rezista mai mult, nu se tem de zgarieturi si sunt usor de curatat.