Samsung RL4353RBASL/UA

Aparate moderne pentru bucataria ta

Frigiderul Samsung RL4353RBASL cu tehnologie All-around Cooling și senzori de temperatură de înaltă precizie păstrează alimentele proaspete mai mult timp. Zonarea inteligentă și organizarea competentă a spațiului camerei oferă mult spațiu pentru depozitarea diferitelor produse. Panoul de control digital vă permite să controlați modul de funcționare și să modificați cu ușurință parametrii.

Foto 1 Samsung RL4353RBASL/UA
Foto 2 Samsung RL4353RBASL/UA

Beneficiile unui compresor inverter

Samsung RL4353RBASL este echipat cu un compresor inverter modern care optimizeaza consumul de energie si asigura mentinerea exacta a temperaturii setate in interiorul camerelor. Tehnologia Digital Inverter îmbunătățește eficiența energetică a echipamentelor, asigură o funcționare silențioasă și o funcționare fără probleme pe termen lung.

Volum utilizabil crescut

Datorită organizării inteligente a interiorului congelatorului și frigiderului, precum și volumului crescut în frigider, există un loc pentru depozitarea corectă a unui număr mare de produse diferite.

Foto 3 Samsung RL4353RBASL/UA
Foto 4 Samsung RL4353RBASL/UA

Raft dedicat pentru bauturi

Suportul opțional pentru sticle oferă depozitare convenabilă pentru recipientele din sticlă și plastic. Datorită fixării convenabile, raftul poate fi instalat oriunde în cameră, o construcție metalică fiabilă vă permite să plasați mai multe sticle pe el.

Sistem inovator de racire

Sistemul All-Around Cooling asigură fluxul și mișcarea uniformă a aerului rece în interiorul camerei, datorită căruia produsele de pe rafturi sunt suflate din toate părțile, răcite rapid și depozitate la o temperatură constantă. Sistemul menține temperatura și umiditatea optime pentru depozitarea diferitelor produse.

Foto 5 Samsung RL4353RBASL/UA
Foto 6 Samsung RL4353RBASL/UA

Senzori de control al temperaturii

5 senzori de temperatură amplasați în zone diferite măsoară temperatura din ambele compartimente și detectează rapid o ușă care nu este închisă etanș pentru a preveni dezghețarea alimentelor în congelator sau fluxul de aer cald în compartimentul frigider.

Miros proaspăt în interiorul camerei

Un filtru special de carbon din compartimentul frigider neutralizează eficient mirosurile neplăcute și oferă o atmosferă proaspătă în interiorul compartimentului.

Foto 7 Samsung RL4353RBASL/UA
Foto 8 Samsung RL4353RBASL/UA

Panou digital informativ

Panoul de control numeric cu simboluri luminoase clare permite controlul ușor al modului și schimbarea rapidă a parametrilor de funcționare, dacă este necesar. Doar câteva clicuri - și este setat un nou nivel de temperatură.