Toate mașinile de bucătărie Kenwood Titanium Chef sunt proiectate pentru servicii pe termen lung, zi de zi. Corpul din metal, discul de comandă și brațul de ridicare a capului și sculele din oțel inoxidabil de înaltă calitate oferă rezistență și durabilitate, în timp ce motorul puternic cu angrenaj permite utilizarea unei game largi de accesorii de viteză lentă, medie și mare.

TOTUL e ÎN MÂINILE TALE

Chef Titanium este livrat complet cu instrumente premium pentru cupe din oțel inoxidabil SYSTEMPRO, care vă permit să bateți, să frământați, să bateți, să scurgeți și să amestecați cu încredere.

PUTEREA DE A INSPIRA

Indiferent dacă pregătiți o rețetă nouă sau un fel de mâncare preferat încercat și testat de generații, Chef Titanium le permite bucătarilor pasionați ca dvs. să creeze mâncăruri la cele mai înalte standarde.

20+ ATAȘAMENTE SUPLIMENTARE

Există peste 20 de atașamente disponibile, deci, indiferent dacă doriți să creați paste de casă, să amestecați smoothie-uri sănătoase și supe, să tăiați propria carne sau să tăiați ravioli într-o matriță, Chef Titanium vă va ajuta să stăpâniți cu ușurință meșteșugul.

AMESTICĂTOR

Forma acestui amesticător este realizată sub forma mărcii Kenwood. Datorită acestui design, ajunge la toate părțile vasului și este ideal pentru amestecare.

Accesoriul pentru bătut

Pentru a transforma proteina într-o spumă luxuriantă și groasă? Accesoriul pentru bătut îl face ușor. În plus, vă permite să faceți fără efort mousse de unt și să bateți smântâna și să frământați aluatul de clătite fără noduri!

Cârlig pentru aluat

Toată lumea știe cât de greu este să frămânți aluatul. Fixarea cu cârlig pentru aluat vă ajută să frământați aluatul perfect rapid și precis.

BEATOR FLEXIBIL

Proiectat pentru roboți cu amestecuri moi. Potrivit pentru prepararea cremă, risotto, mousse de terci de porumb.

DUZĂ SOUFFLE

Acest accesoriu vă permite să pregătiți mușchi și suflete aerisite.