Setare ideală pentru imagine pentru fiecare mod de vizualizare

Modurile de setare prestabilite, cum ar fi Cinema, Sport, Muzică etc. sunt optimizate pentru scenariul de utilizare respectiv, deoarece au cele mai bune setări de culoare, contrast și luminozitate.

Designul special al sistemului de sunet „da viață” la ceea ce se întâmplă pe ecran

Un sistem de sunet de înaltă calitate vă va permite să vă bucurați de lucrare în forma în care autorul a conceput-o și a creat-o. Iar modurile presetate ale setărilor de sunet vă vor permite să alegeți modul optim pentru vizionarea unui film, concert sau joc.

Design modern

Blaupunkt WB965 este conceput pentru a se integra cu orice decor, iar televizorul este proiectat pentru a fi montat pe suprafață sau suspendat pe perete cu un suport compatibil VESA.

Televizorul Blaupunkt WB965 vă permite să întrerupeți difuzarea televiziunii pentru a nu pierde momentele importante, este la fel de ușor de făcut ca atunci când vizionați înregistrări, trebuie doar să apăsați pauză de pe telecomandă.

Funcția de înregistrare a programelor TV pe unitate vă permite să salvați o transmisie live și să o vizionați în orice moment convenabil, fără a aștepta o repetare.

Playerul media încorporat transformă Blaupunkt WB965 într-un home theater. Doar introduceți o unitate USB cu emisiunea TV, filmul sau alt videoclip preferat și apăsați „PLAY”.