Dezvăluie sufletul cafelei tale

Singurul aparat de cafea care se adaptează diferitelor tipuri de boabe de cafea.

Control intuitiv

Alegeți băutura dorită din imaginea de pe un ecran tactil color. PrimaDonna Soul ține minte rețetele preferate și le sugerează primele la urmîtoarea utilizare.


Twin Shot

Împărtășiți plăcerea cafelei dvs. într-o companie plăcută datorită funcției de a prepara două băuturi espresso în același timp.


Peste 18 rețete automate

Bucurați-vă de băuturi rafinate pe baza rețetelor tradiționale italiene, de la un Long Black revigorant la o cafea răcoritoare cu gheață.


LatteCrema System

Sistemul patentat creează băuturi din lapte cu densitatea perfectă a spumei și echilibrul corect dintre cafea și lapte.


Control electronic al gradului de măcinare

Râșnița încorporată din oțel determină automat gradul de măcinare optimă pentru orice amestec de cafea.


Asamblare Italiană

Eleganta mașină de cafea Delonghi a fost proiectată de designeri Italieni de renume. Carcasa argintie este fabricată din metal și este rezistentă la zgârieturi.


O abordare specială a fiecărui bob de cafea

Selectați sortul și gradul de prăjirea boabelor de cafea. PrimaDonna Soul aduce perfecțiunea fiecărei băuturi de cafea și selectează parametrii ideali - numărul de boabe, gradul de măcinare și temperatura de preparare - pentru a dezvălui cele mai fine nuanțe de aromă ale amestecului.

Temperatura potrivită pentru fiecare sort

Aparatul de cafea automat furnizează apă fierbinte la o anumită temperatură în funcție de tipul de ceai: 70 ° C pentru ciai alb, 80 ° C pentru cel verde, 90-100 ° C pentru ceai negru și oolong.

Explorează combinații rare de arome

Cortado este o băutură cremoasă făcută din espresso și lapte în proporții egale. Long Black este o băutură pe bază de două porții de espresso pentru o plăcere îndelungată. Over Ice este o cafea neagră, intensă și rece.

Extracție mai bună a aromei

Cafeaua proaspăt măcinată este pre-umezită înainte de preparare pentru a maximiza gustul și aroma boabelor de cafea.

Fiecare are propria cafea ideală

Creați-vă propriile băuturi cu echilibrul dorit de gust, aromă și spumă de lapte. Aparatul de cafea ține minte preferințele fiecăruia dintre membrii familiei - băuturile sunt salvate într-un profil personal și sunt disponibile cu o singură atingere.

Curățarea ulciorului de lapte

O rotație a regulatorului pornește sistemul de curățare, care clătește automat toate elementele care intră în contact cu laptele. Urciorul pentru lapte poate fi depozitat în frigider și umplut cu lapte proaspăt prin capacul convenabil.

CoffeeLink App

Porniți aparatul de cafea imediat după trezire prin aplicația mobilă. Personalizați parametrii doriti ai băuturii din orice parte a casei - PrimaDonna Soul vă va servi cafea aromată la sosirea dvs. în bucătărie.

Gust impecabil în fiecare ceașcă

După măcinare, cafeaua intră imediat în unitatea de preparare, ceea ce garantează o aromă proaspătă și bogată.

Rutină minimă

Elementele detașabile pot fi spălate cu ușurință sub apă curgătoare sau în mașina de spălat vase. Aparatul vă va informa automat despre necesitatea de service prin intermediul mesajelor de pe panou.


CAFEA ESTE DE'LONGHI

VEZI TOATE MODELURILE

Scurtmetraj
cu un ambasador
- exclusiv pentru tine

O poveste despre gust, senzații excepționale și plăcere. Aceasta este o poveste Perfetto în care Brad se bucură de un moment de cafea de la DeLonghi.

Espresso

   Crema potrivita de crema de nuci

   Corp dens, rotunjit

Cheia momentului perfect de cafea

Gust și aromă de cafea proaspătă în casa ta - în orice moment al zilei sau al nopții. Rezultate perfecte într-o ceașcă - de la espresso la latte.

Băuturi din lapte

   Spumă de lapte groasă și delicată 

   Proporții ideale de cafea și lapte


CAFEA ESTE DE'LONGHI

vezi toate modelurile