Sistemul Automenu gândește pentru tine

Nu aveți timp să răsfoiți o carte de rețete? Nu găsești rețeta pe care o cauți? Vă grăbiți și nu aveți timp să veniți cu ceva? Apoi, Samsung Auto Menu va face totul pentru tine. În loc să vă întrebați ce temperatură și timpul de gătire să setați, trebuie doar să selectați opțiunea de meniu dorită, apăsați un buton și preparatul dumneavoastră va începe să gătească. Dacă oaspeții tăi și cei dragi vor fi încântați de preparatele tale și vor vărsa complimente în fața ta, iei de la sine înțeles! Automenu nu le va spune ce v-a ajutat să pregătiți astfel de preparate delicioase. Să rămână un secret.

Mai puțin timp pentru pregătirea meselor, costuri mai mici!

Cuptorul este echipat cu doua ventilatoare duble care se rotesc in directii opuse, distribuind uniform caldura in intregul cuptor si ajutand la obtinerea rezultatelor de cea mai inalta calitate. Chiar și un fel de mâncare mare se va găti complet și uniform. Acest cuptor se încălzește rapid, permițând alimentelor să fie gătite rapid și temeinic, asigurând în același timp cel mai bun gust posibil. Datorită circulației uniforme a aerului, puteți găti pe mai multe niveluri.

Curățare în timp ce gătiți

Cuptorul Samsung este dotat cu un sistem de curatare catalitica pentru peretii camerei cuptorului, care asigura o curatenie exceptionala a suprafetei cuptorului. O placă catalitică situată pe peretele din spate al camerei absoarbe vaporii și picăturile de grăsime generate în timpul gătirii. Când temperatura din compartimentul de gătit crește la 220 ° C, orice depuneri se oxidează, astfel încât să puteți curăța ușor și rapid pereții compartimentului de gătit.

Gătit pe mai multe niveluri

Samsung vă extinde opțiunile culinare cu tehnologia de gătit pe mai multe niveluri. Acum puteți găti pentru o companie mare în același timp.

Ecranul LED digital

Ecranul nostru luminos și clar ușor de utilizat este foarte informativ. Nu pierdeți timpul jucându-vă cu vechile întrerupătoare de mod mecanic greoaie.

Sistem de închidere moale a ușii

Ușa cuptorului a fost proiectată având în vedere siguranța și fiabilitatea maximă. Se deschide / se închide ușor și ușor și nu trebuie să vă fie teamă că ușa vă va ciupi degetele.

Blocare control

Cuptoarele Samsung sunt echipate cu un sistem de blocare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru siguranța copiilor dvs.

Ghiduri telescopice

Acum nu trebuie să vă faceți griji că vă veți doborî vasul când îl scoateți din cuptor. Tăvile pentru cuptor sunt amplasate pe șine telescopice care alunecă lin, fără niciun efort, chiar și cu oale mari sau vase grele.

Ventilator de răcire

Ventilatorul incorporat este folosit pentru racirea componentelor electronice ale panoului de comanda situat pe usa.