SUPRAFAȚA MARE DE LUCRU

Spatiu suficient pentru ghivece

Pe o plită mărită (până la 20%) cu o distanță crescută între arzători, se vor potrivi oale și tigăi de orice dimensiune. Datorită designului ergonomic, puteți muta cu ușurință chiar și tigăile foarte voluminoase pe suprafață, fără a vă face griji pentru stabilitatea lor în timpul gătitului.

Gratare din fonta ProGrid

Puternic, stabil, de încredere

Grătarele masive și elegante din fontă ProGrid sunt foarte stabile și nu se tem nici măcar de cele mai ridicate temperaturi. Sunt confortabile și vor rezista ani de zile.



Temporizator de gaz SimpleOff

Control deplin și securitate

Întrerupătorul ergonomic cu cronometru electronic încorporat vă permite să programați timpul de gătit (până la 99 de minute). După expirarea timpului setat, arzătorul pe gaz se oprește automat și se aude un semnal sonor.

arzător wok

Adevăratul gust al bucătăriei asiatice în casa ta

Arzatorul wok cu o forma speciala a difuzorului directioneaza flacara direct pe vasele wok si asigura o procesare termica rapida. Legumele rămân crocante, preparatele asiatice sunt suculente și gustoase. Și nu ai gătit niciodată atât de repede.

Aprindere cu o singură mână

Simplu și convenabil

Funcția convenabilă de auto-aprindere facilitează pornirea arzătoarelor pe gaz - trebuie doar să apăsați butonul de comandă al arzătorului și să îl rotiți la marcajul dorit. Rapid și ușor!