Party Best

Difuzorul Samsung MX-T50/RU aparține seriei de dispozitive acustice Sound Tower. Este capabil să ofere un sunet puternic cu o ieșire de 500 W, astfel încât toată lumea să știe că are loc o petrecere în această casă. Un spectru scăzut bine conceput, o aplicație pentru smartphone cu capacitatea de a regla setările de sunet și iluminare, o carcasă elegantă, rezistentă la apă - ce altceva ai nevoie pentru o seară?

Foto 1 Samsung MX-T50/RU

Sunet atotcuprinzător

Experiența de neuitat va oferi un design special cu sunet bidirecțional. Datorită acestei caracteristici, undele sonore sunt distribuite în așa fel încât să poți fi în orice parte a camerei și să auzi muzica ta preferată la fel de bine. Acum nu mai este nevoie să mergi într-un club de noapte când vrei să dansezi pe melodiile tale preferate - fă-o acasă în compania celor mai apropiați.

Foto 2 Samsung MX-T50/RU

Bass Boost

Echipamentul este echipat cu un amplificator de bas activat de butonul Bass Booster. Imediat ce îl apăsați, Samsung MX-T50/RU își valorifică imediat potențialul maxim cu o putere de bas explozivă de 500 W. Acesta nu este doar un sunet - este o senzație tactilă, în care muzica poate fi literalmente simțită de corp.

Foto 3 Samsung MX-T50/RU
Foto 4 Samsung MX-T50/RU

Iluminare ritmică

Iluminarea cu LED-uri va fi completarea perfectă a împrejurimilor generale ale vacanței. Poate fi personalizat la orice variantă a unei palete largi de nuanțe, precum și la unul dintre modelele ritmice disponibile. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să utilizați software-ul pentru smartphone - sunt suficiente doar câteva clicuri pentru a selecta parametrii. Danseaza pana dimineata!

Aplicatie mobila

Interfața de utilizator convenabilă a aplicației Giga Party Audio deschide posibilități largi pentru proprietarul sistemului de difuzoare Samsung MX-T50/RU. Nu numai că puteți controla efectele de iluminare, ci și reglați sunetul cu subtilitatea inerentă DJ-ilor adevărați. Egalizatorul este confortabil de utilizat și stăpânit rapid, deschizând noi fațete ale sunetului familiar.

Foto 5 Samsung MX-T50/RU

Cântă karaoke

Conectați microfoanele la difuzor pentru a accesa funcționalitatea karaoke. Cântați singur, în duet sau într-o companie mare - indiferent de opțiune ați alege, distracția va fi cu siguranță memorabilă. Experimentează plăcerea estetică a vocii invitaților sau surprinde-i cu abilitățile tale!

Foto 6 Samsung MX-T50/RU