Imersiune în sunet

Căștile Panasonic RB-HX220BEEK utilizează conexiunea Bluetooth pentru transmiterea wireless a semnalului (de asemenea, au un conector de 3,5 mm pentru conectare prin cablu). Redau un bas profund și precis, fără distorsiuni. Tehnologia oferă o autonomie de 23 de ore dintr-o singură încărcare și suportă încărcare rapidă. Au o construcție pliabilă, ceea ce le conferă un factor de formă compact. Această versiune poate fi utilizată și ca set hands-free cu microfon pentru dispozitivele mobile.

Фото 1 Panasonic RB-HX220BEEK
Фото 2 Panasonic RB-HX220BEEK

Autonomie excepțională

Autonomia dispozitivului impresionează. Bateria reîncărcabilă asigură o durată de funcționare a căștilor de aproape o zi întreagă - 23 de ore cu o singură încărcare. Tehnologia de încărcare rapidă oferă 3 ore suplimentare de funcționare într-o sesiune de 15 minute. Cu astfel de posibilități, veți putea să vă bucurați de muzica preferată fără să vă faceți griji că bateria se va descărca în momentul cel mai nepotrivit.

Sunet fără compromisuri

Headset-ul Panasonic RB-HX220BEEK redă sunet de cea mai înaltă calitate datorită sistemului X-Bass: difuzoarele de 40 mm cu magneți neodim oferă adâncime și relief frecvențelor joase. Un filtru de bază îmbunătățește sunetul, prelucrând suplimentar fluxul de aer care trece prin el și eliminând zgomotele nedorite.

Фото 3 Panasonic RB-HX220BEEK

Confort și portabilitate

Datorită construcției pliabile a căștilor Panasonic RB-HX220BEEK, este ușor să le transportați și să le depozitați, oriunde ați merge. Îndoiți suportul pentru cap și pliați căștile în interior - acum dispozitivul va încăpea cu siguranță într-un rucsac. Astfel, muzica va fi întotdeauna alături de voi.

Фото 4 Panasonic RB-HX220BEEK