Mi LED Ceiling Light

Iluminare inteligentă și elegantă

Practic și stilat

Lampa Mi LED Ceiling Light oferă iluminare confortabilă în încăperi cu o suprafață de până la 25 metri pătrați. Lampa este încorporată într-o carcasă elegantă și subțire de culoare albă, integrându-se ușor în orice interior. Echipată cu canale de control Bluetooth și Wi-Fi, lampa poate fi controlată de la distanță prin dispozitive mobile conectate la ea.


Luminos și economic

Reglați intensitatea luminii lămpii în funcție de momentul zilei sau preferințele personale. În modul maxim, intensitatea fluxului luminos atinge 2200 de lumeni (cu o putere de doar 32 de W), iar în modul minim, acesta este de doar 0,2 lumeni. Lampa este echipată cu 72 de LED-uri cu o durată de viață de 25.000 de ore.




Protecție împotriva supraîncălzirii și a prafului

Baza de aluminiu a lămpii, cu cleme din cupru, îndeplinește perfect funcția de radiator și previne supraîncălzirea. Schema specială de plasare a LED-urilor exclude încălzirea acestora și defectarea prematură. Durata de viață declarată a LED-urilor este de 25.000 de ore. Carcasa lămpii, conform standardului IP60, protejează împotriva intrării insectelor și a prafului. Pentru a curăța dispozitivul, nu este necesar să-l demontați - este suficient să îndepărtați praful de pe abajur.




Cald sau rece - alegerea vă aparține

Veți putea seta iluminarea caldă sau rece pentru a influența atmosfera din casă. Într-o seară fierbinte de vară, vă veți simți mai confortabil cu o lumină rece, în timp ce în timpul iernii este mai bine să setați o iluminare caldă, cu nuanțe galbene. De fapt, conform celor mai recente cercetări medicale, există o corelație directă între calitatea luminii și percepția temperaturii ambientale de către oameni.




Modul „Lumina lunii”

Setați intensitatea minimă a fluxului luminos la 0,2 lumeni pentru a adormi într-o atmosferă confortabilă. Acest nivel de iluminare vă va permite să vă orientați ușor într-o cameră întunecată, fără a afecta capacitatea organismului de a se odihni pe durata nopții.



Sistemul Mi Smart Home

Lampa se integrează ușor în sistemul Mi Smart Home folosind canalele de comunicare wireless, Wi-Fi și Bluetooth. În plus față de controlul la distanță de pe dispozitivul mobil, veți putea configura lampa pentru a se aprinde când primește semnal de la un senzor de mișcare sau când ușa este deschisă.




Control vocal

Mi LED Ceiling Light este compatibil cu asistenții vocali Amazon Alexa și Google Assistant. Puteți controla funcționarea lămpii, transmițând comenzi clare, reglând intensitatea luminii, pornind sau stingând lumina, și totul fără a fi nevoie să folosiți mâinile.



Aplicație mobilă

Utilizați aplicația mobilă Mi Home pentru a schimba rapid modurile, luminozitatea sau temperatura de culoare. Totul este simplu și comod.