Șurubelniță Mi x Wiha 8-in-1 Precision Screwdriver

O soluție eficientă pentru sarcinile casnice

Șurubelnița modernă cu precizie Mi x Wiha 8-in-1 interacționează perfect cu șuruburile și piulițele. Mecanismul special de rotație permite deșurubarea și șurubarea instantanee a pieselor fără a fi nevoie să vă apucați de mâner. Acest instrument devine un asistent indispensabil în timpul asamblării mobilei, reparației electrocasnicelor sau montării unei polițe.

Фото 1 Mi x Wiha 8-in-1 Precision Screwdriver
Фото 2 Mi x Wiha 8-in-1 Precision Screwdriver

Mâner confortabil

Producătorii au echipat șurubelnița cu un mâner confortabil, care se simte excelent în palmă și previne alunecarea. Acesta are o construcție unică și conține 8 biți. Astfel, accesoriile frecvent utilizate vor fi întotdeauna la îndemână și nu se vor pierde niciodată.

Biți de calitate

Toți biții sunt fabricați din oțel aliat S2 de înaltă calitate, cu o duritate de 60 HRC. Aceștia nu se tem de coroziune, deteriorări și au o durată lungă de viață. Prin intermediul unor magneți speciali, accesoriile sunt fixate în suportul pentru biți, astfel încât să nu poată aluneca.

Фото 3 Mi x Wiha 8-in-1 Precision Screwdriver
Фото 4 Mi x Wiha 8-in-1 Precision Screwdriver

Trei moduri de funcționare

Momentul de torsiune al șurubelniței Mi x Wiha 8-in-1 Precision este de 15 Nm. În același timp, instrumentul se rotește eficient în ambele direcții. Pentru a face acest lucru, este suficient să rotiți mânerul în poziția dorită: R sau L. De asemenea, șurubelnița poate fi utilizată în mod manual, blocând mecanismul de rotație.

Calitate excepțională

Toate componentele șurubelniței sunt fabricate utilizând tehnologii moderne pe o mașină cu control numeric computerizat (CNC). În plus, produsul este supus unui control atent încă de la etapa de producție, ceea ce garantează o calitate ridicată și o potrivire completă cu specificațiile declarate.

Фото 5 Mi x Wiha 8-in-1 Precision Screwdriver