Design elegant și practic

Lampa inteligentă Mi Smart LED Desk Lamp Pro are o construcție elegantă care îndeplinește funcții practice în afara rolului său decorativ. Trei articulații pivotante pe o tijă subțire vă permit să reglați iluminarea în așa fel încât să vă fie convenabil să lucrați, să citiți sau să faceți activități manuale într-un mod confortabil. Reglând poziția lămpii, puteți găsi un unghi optim de iluminare în funcție de poziția dvs. (la birou, în fotoliu sau pe canapea) și activitatea desfășurată.

Фото 1 Mi Smart LED Desk Lamp Pro

Reglare precisă a temperaturii de culoare

Pentru a crea o atmosferă plăcută, puteți alege parametrii de iluminare potriviți. Lampa Mi LED Smart Bulb vă permite să reglați luminozitatea și temperatura de culoare într-un interval cuprins între 2500K și 4800K. Reglarea continuă a temperaturii de culoare vă permite să selectați exact iluminarea care se potrivește cel mai bine cerințelor și preferințelor dvs.

Фото 4 Mi Smart LED Desk Lamp Pro
Фото 3 Mi Smart LED Desk Lamp Pro

Iluminare puternică fără distorsiuni

Un indice ridicat de redare a culorilor de 90 Ra și un diametru al lămpii de 116 mm asigură o iluminare uniformă pe întreaga suprafață de lucru, fără distorsionarea culorilor și nuanțelor obiectelor din jur.

Protecția vederii

Temporizatorul Mi Smart LED Desk Lamp Pro vă va indica momentul să încheiați munca. După expirarea timpului setat, lampa va clipi, avertizându-vă că aveți nevoie de odihnă. Lampa activată minimizează impactul negativ al luminii albastre emise de monitorul computerului sau de dispozitivul mobil, protejând astfel ochii de oboseală și efectele nocive.

Фото 4 Mi Smart LED Desk Lamp Pro

Modul de citire

Modul special pentru citire stabilește o temperatură de culoare neutră de 4000K, care crește atenția și capacitatea de memorare. Parametrii neutri de iluminare reduc oboseala, permițându-vă să vă pregătiți mai eficient pentru examene, să înțelegeți materialul nou sau să găsiți erori în rapoarte.

Фото 5 Mi Smart LED Desk Lamp Pro

Certificarea TÜV Rheinland

Mi Smart LED Desk Lamp Pro emite o lumină uniformă fără clipit, care nu provoacă oboseală și disconfort. Certificatul de siguranță emis de compania de autoritate TÜV Rheinland confirmă siguranța pentru ochi.

Фото 6 Mi Smart LED Desk Lamp Pro
Фото 7 Mi Smart LED Desk Lamp Pro

Control de pe smartphone

Sincronizați Mi Smart LED Desk Lamp Pro cu smartphone-ul dvs. pentru a avea acces complet la toate funcțiile și caracteristicile lampii în aplicația MiHome. Lampa funcționează, de asemenea, cu aplicația Apple HomeKit și suportă controlul vocal Siri.

Fiabilitate și durabilitate ridicată

Mi Smart LED Desk Lamp Pro este fabricată din materiale de înaltă calitate și rezistente, asigurând o durată lungă de funcționare. Conform declarațiilor producătorilor, durata de viață a lămpii este de cel puțin 25.000 de ore. Construcția acesteia a trecut printr-o serie de teste profesionale și rezistă garantat la cel puțin 10.000 de îndoiri în toate direcțiile.

Фото 51 Mi Smart LED Desk Lamp Pro Фото 61 Mi Smart LED Desk Lamp Pro Фото 71 Mi Smart LED Desk Lamp Pro