Xiaomi Display 34

Câmp vizual ultra larg pentru o imersiune totală

Monitorul Xiaomi Mi Display 34" oferă o experiență captivantă și imersivă în jocuri și divertisment. Cadrul larg și imaginea clară și luminoasă creează efectul de a fi complet absorbit de evenimentele de pe ecran. Forma curbată a display-ului vă permite să vă simțiți în centrul acțiunii și vă oferă avantaj în fața adversarilor în orice joc. Designul minimalist și suportul elegant, cu posibilitatea de a regla poziția monitorului, vă permit să vă organizați spațiul de lucru în mod eficient și confortabil.

Forma curbată pentru confort maxim în vizualizare

Datorită curburii de 1500R, imaginea de pe monitor vă înconjoară și vă ajută să vă simțiți ca și cum ați fi în miezul evenimentelor. Forma curbată asigură aceeași distanță de la ochi la orice punct de pe ecran, ceea ce face ca informațiile să fie percepute mai precis și imaginea să aibă mai puține distorsiuni.

Xiaomi Display 34
Xiaomi Display 34

Raportul de aspect ideal pentru jocuri și vizionarea de videoclipuri

Monitorul Xiaomi Mi Display 34" cu raportul de aspect 21:9 are un avantaj evident față de monitoarele cu raportul de aspect standard de 16:9. Pe monitorul Xiaomi aveți la dispoziție cu 30% mai mult spațiu vizual, permițându-vă să vedeți imaginea reală a luptei în joc pentru a lua decizii victorioase. Rezoluția de 3440×1440 oferă o claritate excelentă și o detaliere uimitoare a imaginii.

Tehnologia unică AMD FreeSync

Utilizarea tehnologiei originale AMD FreeSync garantează o claritate superioară și o sincronizare completă a imaginii în orice scenă dinamică. Tehnologia previne apariția distorsiunilor și a rupturilor grafice, nu permite suprapunerea parțială a cadrelor, astfel încât să puteți vedea clar și evalua corect situația de pe ecran.

Xiaomi Display 34
Xiaomi Display 34

Imagine vie și realistă

Luminozitatea maximă de 300 de niți și raportul de contrast de 3000:1 permit redarea completă a întregii game de culori bogate, transformând scena de pe ecran într-un eveniment real cu personaje vii. Frecvența de reîmprospătare de 144 Hz și timpul minim de răspuns de 4 ms asigură o redare instantanee și clară a cadrului, oferindu-vă un avantaj semnificativ în jocurile în care fracțiuni de secundă decid rezultatul bătăliei.

Protecție pentru ochi

Utilizarea tehnologiei de protecție reduce efectul de clipire a ecranului și lumina albastră dăunătoare pentru ochi. Calitatea imaginii rămâne excelentă, păstrându-se toate detaliile, claritatea imaginii și intensitatea culorilor. Chiar și petrecerea îndelungată în fața ecranului nu va avea un impact negativ asupra vederii și stării de sănătate.

Xiaomi Display 34