Frigider Samsung RB36T674

Tehnologii moderne Samsung pentru prospețimea produselor tale

Frigiderul Samsung RB36T674 cu tehnologie inovatoare de răcire All-Around vă păstrează alimentele proaspete mai mult timp. Tehnologia SpaceMax și interiorul bine organizat al camerelor oferă mult spațiu de depozitare pentru o varietate de produse. Zona Fresh și zona Humidity Fresh+ cu control al umidității fac posibilă păstrarea structurii originale, a gustului și a mirosului cărnii, fructelor de mare, legumelor și a altor produse „capricioase”.

Foto 1 Samsung RB36T674

Tehnologia SpaceMax

Pentru a mari spatiul interior al camerelor si a pastra dimensiunile exterioare, Samsung RB36T674 foloseste termoizolatie inovatoare, care a facut posibila subtirirea peretilor frigiderului si mentinerea randamentului energetic ridicat al echipamentului.

Foto 2 Samsung RB36T674
Foto 3 Samsung RB36T674

Tehnologie universală

Tehnologia All-Around creează cele mai bune condiții pentru depozitarea alimentelor prin menținerea umidității optime în camere. Sistemul raceste compartimentele prin orificii de aerisire situate la nivelul fiecarui raft, impiedicand raspandirea si amestecarea mirosurilor. Datorită acestui fapt, produsele rămân proaspete mai mult timp și își păstrează mirosul natural.

Fără îngheț cu No Frost

Tehnologia No Frost asigură răcirea rapidă și uniformă a produselor fără formarea de îngheț și condens pe suprafețele interioare ale camerelor.

Foto 4 Samsung RB36T674

Zona proaspătă

În sertarul Fresh Zone, puteți crea două zone de temperatură pentru depozitarea diferitelor produse. Partea stângă mai rece este potrivită pentru depozitarea cărnii și peștelui, partea dreaptă este pentru depozitarea legumelor și fructelor.

Foto 5 Samsung RB36T674

Zona optimă de umiditate

Pentru a crește durata de valabilitate a legumelor, ierburilor și fructelor, plasați-le într-o zonă de umiditate controlată Humidity Fresh+. Rotiți maneta de comandă în direcția dorită pentru a crea condiții optime pentru depozitarea produselor așezate în sertar.

Foto 6 Samsung RB36T674

Răcire și congelare rapidă

Funcțiile Power Cool/Power Freeze scad rapid temperatura din compartimentul frigider/congelator, astfel încât să puteți obține băuturi răcoritoare sau popsicles în cel mai scurt timp.

Foto 7-1 Samsung RB36T674 Foto 7-2 Samsung RB36T674

Funcționare silențioasă și eficientă a invertorului digital

Samsung RB36T674 este echipat cu un compresor inverter modern care optimizeaza consumul de energie si asigura mentinerea exacta a temperaturii setate in interiorul camerelor. Tehnologia Digital Inverter îmbunătățește eficiența energetică a echipamentelor, demonstrează o funcționare silențioasă și o funcționare lungă și neîntreruptă.

Foto 8 Samsung RB36T674
Foto 9 Samsung RB36T674

Raft rabatabil

Cu ajutorul unui raft special pliabil, puteți încăpea în cameră chiar și o oală supradimensionată, un recipient mare sau o sticlă înaltă.