Aspirator robot Samsung VR05R5050WK

Două dispozitive într-unul

Aspiratorul robot universal Samsung VR05R5050WK/EV cu posibilitatea de curățare uscată și umedă este capabil să curețe rapid și ușor o suprafață imensă cu o suprafață totală de până la 60 de metri pătrați. m. Cu un astfel de dispozitiv, puteți uita complet de curățarea manuală și, în sfârșit, puteți scăpa de găleți, mături și mopuri voluminoase inutile. Un dispozitiv îngrijit, compact poate înlocui cu ușurință fiecare dintre aceste articole și poate deveni un partener fidel al oricărei gospodine moderne.

Foto 2 Samsung VR05R5050WK

Durată de viață solidă a bateriei

Designul funcționează pe baza unei baterii capacitive litiu-ion cu o capacitate de 3400 mAh, care asigură funcționarea continuă a dispozitivului timp de 150 de minute și toate acestea la o singură încărcare. Dacă puterea se epuizează, robotul se întoarce în mod independent la stația de andocare pentru reîncărcare și este gata să lucreze din nou în doar 4 ore și începe curățarea de la locul de unde a rămas.

Foto 3 Samsung VR05R5050WK

Abordare modernă

Pentru conservatorii stricti, este furnizată o telecomandă simplă și intuitivă. Cu acesta, puteți selecta modul de funcționare dorit, regla puterea de aspirație etc. Pentru tinerii proprietari progresivi ai Samsung VR05R5050WK / EV, este suficient să sincronizați dispozitivul cu un smartphone, iar orice comandă poate fi dată dispozitivului de la diferite părți ale lumii, principalul lucru este că există acces la internet.

Foto 4 Samsung VR05R5050WK

Viață confortabilă

Minimalismul și acuratețea execuției sunt principalele avantaje ale modelului, care permite dispozitivului compact să pătrundă în orice parte a încăperii. Cu o înălțime de numai 85 mm, poate trece cu ușurință pe sub mobilier, iar prezența periilor laterale rigide garantează curățarea eficientă chiar și a celor mai înguste crăpături și a oricăror locuri greu accesibile.

Foto 5 Samsung VR05R5050WK

Orientare în spațiu

Dispozitivul oferă un sistem de navigație inteligent care include un giroscop care controlează mișcarea robotului, precum și mulți senzori diferiți care vă permit să încetiniți în timp pentru a ocoli cu precizie colțurile, a identifica și a evita obstacolele. Carcasa este echipata cu o bara de protectie speciala care absoarbe socurile pentru a proteja mobila si peretii de deteriorari si socuri, iar senzorul Anti-drop previne caderea de pe scari, praguri si alte dealuri.

Foto 6 Samsung VR05R5050WK
Foto 7 Samsung VR05R5050WK

Capabilitățile sistemului

Modelul poate fi programat, alegand modul optim de functionare si programul de curatare. Programul poate fi întotdeauna adaptat utilizatorului și poate alege o dată și o oră confortabile din toate punctele de vedere. Alegerea intensității motorului va asigura un consum rațional de energie și, de asemenea, va prelungi semnificativ durata de viață a produsului.